un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câștigă o multifuncțională A3 Brother

19 Dec 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

MFCJ6510DWPoți câștiga o multifuncțională Brother A3 într-un concurs pe Facebook făcut împreună cu Discovery Channel. Detalii spre finalul acestui articol.

Brother, producător japonez de imprimante, multifuncționale și alte echipamente de birotică, pune accent tot mai mult pe gama lor de multifuncționale ce pot printa și scana inclusiv pe format A3.

Eu țin minte momentul în care ne-am făcut la birou cu o multifuncțională A3. S-a schimbat felul în care priveam, asimilam și prezentam informația. Graficele Gantt din MS Project aveau în sfârșit sens când le printam pe A3. Un plan de resurse, un WBS, un tabel de costuri și ieșiri cu multe coloane, o organigramă complexă puteau fi ușor citite. Am început să printăm mai multe desene tehnice sau planuri de amplasare, plus tot felul de tabele mari pe care figurau cei din birou și cum își împărțeau echipele de PIF.

De la hârtii A4 pe care nu avea nimeni chef să le privească tocmai pentru că erau greu de descifrat am ajuns să stăm mai mulți în jurul unei hârtii A3 doar pentru că, în sfârșit, încăpeam, ba chiar era loc suficient să facem diverse notițe și observații pe acele planuri. O simplă dublare a dimensiunii ne-a făcut munca mult mai ușoară și cred că și alții au simțit același lucru.

Brother propune trei modele A3 cu jet de cerneală (da, pentru firme mici și mijlocii este o soluție mult mai avantajoasă dpdv al costurilor pe termen lung cu consumabile și cerneală). Toate trei au imprimare rapidă alb-negru/color 35/27 ppm, duplex A3, scanner (două dintre ele chiar A3), ecran color (două dintre ele chiar tactil), conexiune wifi și ethernet, fax, ADF, printare de pe stickuri USB și carduri de memorie, ba chiar și aplicații de printare și scanare de pe iPhone, iPad și Android. Altfel spus, unități moderne, adaptate cerințelor de astăzi.

O comparație mai bună am furat de pe site-ul Brother:
comparatie_multifunctionale_brother

Detalii și prețuri:

Cartușele costă între 68 și 208 lei, funcție de culoare și capacitate, deci pentru IMM-uri nu-i un capăt de țară.

Două cifre am mai reținut din prezentarea Brother:

Eficiență 141% față de alte soluții prin cartușe cu randament mai mare, viteză mai mare (niște motoare mai șmechere, că 35 ppm alb-negru nu-i de colo), timp economisit prin instalări Wifi și prin aplicații de smartphone.

Ofertele sunt cu 66% mai memorabile atunci când sunt prezentate în format A3. Eu cunosc personal doar aspectul documentelor necesare muncii, dar Richard Wiseman, un profesor de psihologie de renume, care a cercetat cum funcționează mintea omului în tot felul de situații, a descoperit acest lucru.

Research has revealed that businesses are 66% more memorable if they print in A3 rather than A4. The research, by one of Europe’s top human behaviour psychologists, showed that people find products and services 43% more likeable and 30% better value for money when viewing them in A3. Adverts become 66% more memorable and 47% more impactful if they are printed in A3 rather than A4. Professor Richard Wiseman, from the University of Hertfordshire, undertook controlled experiments to find out if print size has an impact on how people respond to adverts and business material, such as charts and spreadsheets.

Puteți câștiga o multifuncțională Brother dacă participați la un concurs pe Facebook, răspunzând unui quiz. Ironic, se numește Dimensiunea contează.

    2 comentarii

  1. Dat fiind faptul că îți citesc zilnic blog-ul, am participat la acest concurs, cu toate că nu obișnuiesc să particip la concursuri on-line.
    Din fericire astăzi am fost anunțat că sunt câștigătorul unui multifuncțional MFC-J5910DW.
    Mulțumesc Brother, mulțumesc Radu!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus