un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Băneasa Shopping City acum și pe smartphone

22 Dec 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

E vrea aplicațiilor de companii.

Băneasa Shopping City are acum aplicație pentru smartphone. Ce-i și mai uimitor este că e prima oară când aud de o aplicație lansată întâi pentru Android și, șoc și groază, abia după câteva zile pentru iPhone.

Pe lângă secțiunile specializate, programul include și un reminder al locului de parcare, pentru cei care vizitează mall-ul cu mașina. În același timp, aplicația integrează o hartă ce afișează cel mai scurt drum până la mall și un scanner pentru coduri QR. În plus, cei care descarcă aplicația vor beneficia de oferte exclusive.

„Băneasa Shopping City” pentru Android fi disponibilă pentru descărcare gratuită începând cu 22 decembrie. În perioada imediat următoare, se va lansa și o versiune a aplicației pentru iPhone și iPad.

Vodafone a lansat MyVodafone într-o variantă specială de iPad.

Cu aplicatia MyVodafone, disponibila de acum pentru iPad, alaturi de versiunile deja existente pentru smartphone-urile Android si iPhone, utilizatorii pot afla costurile si consumul de voce si date, prin serviciul Cost Control. In plus, acestia pot vedea valoarea ultimei facturi, precum si localizarea magazinelor Vodafone, pe o harta interactiva, prin functia GPS a telefonului. Utilizatorii aplicatiei vor ramane constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesand sectiunea Promotii.

Mai mult, utilizatorii Vodafone ce doresc sa faca o reincarcare online a Cartelei Vodafone, a abonamentelor Vodafone Avantaj sau a Cartelei Internet Vodafone trebuie doar sa aleaga numarul de telefon si suma, iar plata se efectueaza in siguranta, prin intermediul sistemului 3D Secure, fara necesitatea inregistrarii in contul MyVodafone.

    6 comentarii

  1. Nu-ti inteleg uimirea: “prima oară când aud de o aplicație lansată întâi pentru Android”. Unele aplicatii sunt lansate uneori doar pentru un sistem de operare si un exemplu ar fi (pe care il cautasem recent): Zara. Aplicatia lor nu exista pe Android, dar este pe iPhone. De fapt, este aplicatia dar in limba chineza si nu este updatata. Asa ca pentru mine este inexistenta.

      (Citează)

  2. Este foarte interesant. Am intampinat aceasta problema cu locul de parcare, in Real Cotroceni :) Pur si simplu am uitat unde am parcat masina si am cautat aproximativ 30 de minute :)))) Este foarte utila aplicatia. Va doresc o zi buna, sarbatori fericite si un an nou excelent !!!

      (Citează)

  3. Ai o greseala in prima propozitie.”E vrea aplicațiilor de companii.” Cred ca ai vrut sa zici ‘vremea’.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus