un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce ziceți de diamante la reducere masivă?

24 Nov 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Black Friday a trecut peste România (și în multe magazine încă găsiți oferte bune), dar pe Amazon SUA nu doar ceasurile au fost la mare reducere, ci și bijuteriile.

Ce ziceți de diamante reduse chiar și cu 70%? Mai ales că vine Crăciunul.

Accesați-le pe toate în secțiunea Jewelry Sales, dar nu vă uitați doar la cele de sus, care sunt pe gusturile fiecăruia, ci intrați în secțiunile dedicate din meniurile de mai jos la lănțișoare, cercei, brățări și inele.

Exemple din doar diamante sau și cu pietre prețioase:
Cercei de diamante în montură de aur alb 14k, două diamante naturale de 0,25 carate, claritate I2-I3 – 89 dolari de la un preț de listă de 500 dolari.

Rubin 0,62 carate, claritate I2-I3, 20 de diamante micuțe de aceeasi claritate, aur – 125 dolari redus de la 400 dolari.


Lănțic de diamante cu aur și argint, 33 de pietre naturale calitate I2-I3 – 90 de dolari redus de la 190 dolari.

Cercei și lănțișor, 43 de diamante – 124 dolari redus de la 240 dolari.

Cercei cu 18 diamante și perlă în vârf, pe argint – 95 dolari redus de la 250 dolari.

Trebuie săpat pe acolo, dar puteți găsi ceva frumos și mult redus pentru doamne și domnișoare. Nu toate se livrează în România, dar multe da, că am cumpărat eu ceva. Citiți aici niște instrucțiuni despre cum să găsești cu livrare în RO.

Dacă ești bărbat și-ți plac bijuteriile, poți să-ti iei ditamai lanțul de aur cu 2700 de dolari redus de la 7000 dolari.

    6 comentarii

  1. N-am inteles niciodata de ce as da bani pe diamante…

      (Citează)

  2. Diamantele sunt stilate, fiecare femeie ar trebui să aibă unul (cel puțin). Mie unul îmi plac bijuteriile, dar să le poarte altcineva. Mi-ar fi plăcut să fiu pe fază si să pot lua o pereche de cercei cu diamante, nu știu dacă m-aș fi riscat la transport până în România.

    Cred că lipsește din cultura noastră ideea de trasmitere a pietrelor prețioase din genereție în generație, astfel încât poți să ai (femeie fiind) ce inel vrei, cu design & stuff dar cu piatra stră-stră….bunicii

      (Citează)

  3. Lantzisor parca suna mai bine. Lantzic e varianta din autocarul de Spania.

      (Citează)

  4. “Nu toate se livrează în România, dar multe da, că am cumpărat eu ceva” – daca trebuia sa fie surpriza i-ai cam dat un sut in fund… surprizei vreau sa zic

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus