un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

În vizită la Dreamhack Eizo Open Bucharest

22 Oct 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Am ajuns ieri şi la Dreamhack Eizo Open, un concurs internaţional de jocuri pe calculator desfăşurat în premieră şi în România. Organizare foarte bună, echipe internaţionale, comentatori profesionişti şi meciuri foarte interesante au făcut un succes din acest eveniment şi am înţeles că şi la anul va avea o etapă în România.

Counter-Strike 1.6, Starcraft II şi League of Legends au fost jocurile din concurs. Am observat că CS 1.6 a fost în plan secund, nefiind transmis în sala mare de spectatori. Am impresia că sponsorii evenimentului nu vor să se mai lege de un joc atât de vechi; tehnologia modernă trebuie promovată cu ceva de ultimă oră, dar jucătorii de CS încă ţin la versiunile vechi.

Meciurile de Starcraft II au fost însă excelente şi nu-mi puteam lua ochii de la ecranul gigantic pe care le urmăream împreună cu alte sute de oameni. Comentatorii de la Starcraft au fost excelenţi, se vede că aveau multă experienţă şi cunoşteau foarte bine jocul şi posibilele strategii. Din păcate, am plecat până în marea finală.

Ce mi-a plăcut

  1. Publicul foarte entuziasmat, susţinând jucătorii străini inclusiv cu pancarte și aplauze dese.
  2. Organizarea a fost bună, cu spaţiu mare la Turbohalle, sistem video şi audio de foarte bună calitate.

Ce trebuie îmbunătăţit

  1. Mâncarea a fost veriga slabă. Mici, cârnaţi şi hot-dog, dar făcuţi afară la grătar în nişte condiţii dubioase rău. Nişte străini discutau lângă mine că n-au încredere în nimic de acolo şi i-am înţeles perfect. Cei din echipele străine cred că au stat nemâncaţi toată ziua, ca să nu rişte nişte drumuri la toaletă în timpul meciurilor.
  2. E nevoie de mai multe firme prezente cu nişte standuri. Erau momente moarte între meciuri când tare bine ar fi prins nişte demonstraţii hardware sau pur şi simplu un portofoliu de produse la care să te uiţi. Doar Asus, Kingston şi nVidia aveau standuri, cel de la Asus fiind foarte aglomerat în acele momente.

Fotografii de pe acolo:

    5 comentarii

  1. Dabia atept si anul viitor sa mai fie organizat dreamhack-ul iar la noi. A fost foarte frumos dar pacat de comentatorii din pgl care au cam stricat atmosfera de la meciuri din prima zi .

      (Citează)

  2. “Mâncarea a fost veriga slabă. Mici, cârnaţi şi hot-dog” – pai daca mergi pentru piscoturi… :))

      (Citează)

  3. mie imi place cum vindeau aia mousi la taraba. “ce sa fie baiatu’ ? 2 mici si-un Naga? Imediat !”

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus