un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La BCR te prostituezi pentru un credit?

14 Oct 2012  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Reclama aceea la BCR, cu o femeie ca în scena celebră din Basic Instinct, e pe bune?

Din ce înţeleg eu, mesajul ei este ca BCR a “creat pentru tine un credit pe care îl poţi lua simplu, rapid şi fără bătaie de cap” şi că poţi avea comisioane zero. Ce trebuie să faci? Păi e ceva cu trei acte, iar în reclamă arată că femeile îl pot lua imediat dacă se duc în faţa unui reprezentant BCR, îşi desfac picioarele şi îi arata “bufniţa”.

Simplu, nu? Dezbracă-te şi arată ceva şi comisioanele dispar, primeşti creditul şi îţi vezi de ale tale. E ca prostituţia, doar că iei banii după!

Aşa văd eu reclama. Poate că n-am dreptate, dar tare sunt curios cine de la BCR a semnat că ideea este bună, iar apoi, văzând-o filmată, a semnat ca să o bage la televizor. Aștept cu interes să văd și varianta în care un bărbat vrea credit cu comision zero.

Clipul este mai jos sau pe YouTube.

    8 comentarii

  1. Daca toate creditele se aproba ca in reclama asta, barbatii nu prea au cum sa ceara.

      (Citează)

  2. Ce e aia o “bufnita” ?? :D

      (Citează)

  3. Sucursale sumbre ca o administraţie financiară, angajate amabile ca o vânzătoare la Alimentara pe vremea lui Ceaşcă, 3 lei ca să plătesc rata soţiei, fără posibilitatea de a achita în lei un credit în euro fiindcă nu-şi permit să califice un angajat pe operaţiuni valutare… De ce ar vrea cineva să folosească BCR? Nu e de mirare că prostituatele sunt noul lor target. În definitiv şi ele au nevoie de un POS, una-alta… Mâine poimâine îi vezi cu o reclamă pentru aurolaci şi una pentru cerşetori.

      (Citează)

  4. Daniel Mitran

    14/10/2012 la 3:45 PM

    Eu inca mai sper ca e un viral amuzant montat la el acasa de un fan BCR.
    Chiar ruleaza un asemenea jeg pe TV?

      (Citează)

  5. Barem la prostituție iei bani, nu un credit pe care trebuie să-l plătești. Oricât de simpatic e zânul de la Transilvania, tot mi se pare cretină și ideea aia: vine zânul, îți îndeplinește orice dorință… ia un credit. Ce-ar fi mai bine să-mi dai bani și să uiți de mine, nu un rahat de împrumut!

      (Citează)

  6. ce tare. nu am tv acasa si nu stiam de reclama. insa cand am vazut-o pe afise pe doamna exact la basic instinc m-am gandit ieri cand mergeam prin oras cu masina. lol.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus