un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mi-a plăcut X-Factor (și Flavia)

24 Sep 2012  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

X-Factor sezonul 2 a început bine. Primul nu mi-a plăcut şi în opinia mea a fost stricat de prezenţa lui Morar în juriu, de faptul că Paula Seling nu avea scânteia necesară unei prezenţe scenice potrivite emisiunii şi de un amatorism în regia ei.

Sezonul 2 mi s-a părut mult mai bine turnat, cel puţin în acest prim episod. Juriul s-a prezentat mult mai bine decât mă aşteptam, că aveam ceva temeri cu prezenţa lui Cheloo acolo, crezând că va duce emisiunea spre o mârlănie specifică populismului antenelor. N-a dus-o. E bun în juriu, îmi place. Bitman şi Delia sunt şi ei potriviţi, deşi sper că ei îi mai scade un pic guşa.

În rest, am văzut filmare bună, interviuri bine făcute şi multe momente memorabile. Mi-au dat lacrimile când l-am auzit pe Ioan Man, “nevăzătorul cu voce de înger”, cântând. Unii oameni merită să fie cunoscuţi pentru optimismul cu care abordează şi cele mai grele încercări ale vieţii. Mi-a plăcut de Alin Dan Rusu; un om cu aşa o voce n-ar trebui să fie doar maseur şi bonă.

Despre Flavia, blondă de 18 ani, nu cred că e cazul să mai zic ceva, nu? Dincolo de cât de bine arată, mă gândesc şi că trebuie să fie grozav, ca părinte, să ai un astfel de copil perfect.

Vocea României începe marți. ProTV are un concurent serios, noroc că nu în același slot orar. Cei mai câștigați suntem noi.

    5 comentarii

  1. Pe mine bitman m-a speriat sa fiu sincera, vorba lui Cheloo parca se transforma… deci avea niste momente cand practic parca era cam nervos , prea nervos pentru cineva care este doar in juriu si se poate rezuma foarte elegant la un simplu nu.

      (Citează)

  2. Acest video poate fi vizualizat doar de pe teritoriul Romaniei. naspa.

      (Citează)

  3. Bai, eu m-am saturat de concursurile astea. Se fac tabere si bisericute si se arunca cu noroi dintr-o parte in alta in conditiile in care inca nimeni nu realizeaza ca o voce contribuie cu nici 20% la definitia unui artist de mainstream (ca nu se cauta artisti de nishã).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus