blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă gratuit pe Instagram și pe YouTube!

Concurs Beck’s cu excursii în jurul lumii

Clock icon

21 Sep 2012

Tag icon

GÂNDURI, TURISM

Comments icon

10 comentarii

Cei cu berea Beck’s au un super concurs, genul la care mă voi înscrie cu plăcere şi mi-ar plăcea foarte mult să-l câştig. Trimiţi codul de sub capacul berilor prin SMS la 1893 şi poţi câştiga o excursie către trei destinaţii exotice din lume, bani de buzunar şi program turistic pe acolo (de exemplu mers cu elefantul). Se dau trei astfel de excursii, fiecare dintre ele fiind pentru patru persoane.

Campania Beck’s a început acum şi continuă până pe 9 noiembrie, aşa că e timp suficient să beţi Beck’s şi să trimiteţi coduri. Detalii și regulament găsiți pe site-ul oficial.

La fel de interesantă este şi aplicaţia pentru iOS şi Android pe care MobileWorks a pregătit-o cu ocazia acestei campanii. Este o aplicaţie de realitate virtuală cu două funcţii.

Prima opţiune din meniu îţi spune despre campanie. Dacă scanezi o etichetă de Becks (chiar logo-ul de pe etichetă, nu vreun cod QR), apare o stewardeză care îţi explică pe unde poţi ajunge şi ce trebuie să faci.

A doua opţiune îţi prezintă destinaţiile. Pleci spre Londra, Amsterdam sau Paris, iar din fiecare locaţie poţi alege alte trei destinaţii, având posibilitatea ca în cele 12 zile ale excursiei să ajungi în trei locuri dintre Singapore, Kuala Lumpur, Mexico City, Rio, Lima, Cancun, Hong Kong şi altele. Aplicaţia îţi permite să vezi o imagine panoramică 360 de grade din fiecare astfel de locaţie, ca şi cum ai fi pe Turnul Eiffel, pe plaja cu apă verzuie din Punta Canta sau în parcul cu arteziene din Lima.

Ar fi fost mişto să poţi să şi înregistrezi coduri direct din aplicaţie, că poate bei o bere la terase, dar nu are această funcţie. Încercaţi-o însă, e un exemplu bun de creaţie ce susţine o campanie “standard” din offline.

  10 comentarii

 1. Limă ? :)

    (Citează)

 2. Am castigat deja vreo 5 baxuri de BECKS la promotia respectiva . Maine le ridic :D Poate iau si o excursie , n-ar fi rau

    (Citează)

 3. Nu`mi vine sa cred ca inca se mai fac campanii cu SMS in anul 2012.

    (Citează)

  • @Revo: SMS are toata lumea. Facebook, internet si altele nu, ca suntem in fundul lumii. Nu uita ca doar 65% dintre romani au toaleta in casa.

     (Citează)

 4. Asta da un concurs care te inveseleste si daca nu castigi :)

    (Citează)

 5. Adaugă un NU TE CRED .EU ASTEPT CODURILE DE DOUA SAPTAMANI SI OHA !!!!NU ESTI JUCATOR !!!!!!FIGUREZ CASTIGATOR CU CINCI PREMII SI CODURI PTR. A LE RIDICA PAUZA……… NICI CODURILE LA CAPACE NU LE CUNOSC. DAR FIGUREZ CISTIGATOR DACA NU MA CREZI VERIFICA PE LISTA CASTIGATORILOR…
  comentariu…

    (Citează)

 6. Adaugă un comentariu…

    (Citează)

 7. O minciuna gogonata, o inselatorie pe fata. Cand mergi sa-ti ridici premiul ti se spune ca s-au terminat, asat de 2 saptamani. gunoaie ordinare!

    (Citează)

 8. HOTII de MOL din MEDIAS mi-au dat teapa de 5 baxuri ,au zis k nu mai au bere pe stoc,(au impartit-o intre ei)oricum concursul a fost cam dezorganizat,avan in vedere k 2 luni si ceva am baut vreo 35 de baxuri cu 14 lei baxul mie cam ciuda k mi-au tras HOTII DIN MEDIAS TEAPA….

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus