un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Așadar, cât am de donat la UNICEF?

14 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

S-a împlinit duminică luna în care spuneam că voi dona toate câştigurile eMAG Profitshare către UNICEF. Am tras tare, am arătat tot felul de oferte bune, cititorii s-au implicat şi au cumpărat prin linkurile mele de afiliere ştiind că 3% din bani vor ajunge la nişte copii ce au nevoie de ei (și vă mulțumesc pentru asistență), aşa că am avut câştiguri mai mari decât de obicei.

După cum vedeţi în imagine, sunt 598 de lei strânşi între 13 iulie şi 12 august. Suma aceasta nu include TVA, dar eu voi dona şi valoarea TVA-ului, aşa că trebuie să revin cu un OP de 741 de lei, nu?

Mai durează câteva zile până confirm contul în care ar fi bine să transfer banii şi în plus mai sunt vreo 2-3 comenzi cu status “în aşteptare”, înregistrate în aceeaşi perioadă, aşa că aştept să văd dacă se concretizează şi acelea şi mai creşte suma. Probabil la sfârşitul săptămânii trimit banii.

Dacă vrea cineva să doneze ceva asemănător, e binevenit.

BTW, nu ratati oferta curentă: Flash SSD Kingston V200 2.5, 256GB, SATA 3 – 699 lei în loc de 1139 lei pentru un SSD de 256 GB este genial!

    7 comentarii

  1. Felicitări pentru iniţiativă!
    Ce interfaţă de administrare este aceea?

      (Citează)

  2. Good guy Radu. Stiam eu de ce te tin in blogroll :)

      (Citează)

  3. @Nihasa: corect, bine ca e good guy, ca altfel scrie numai tampenii si nu merita un loc in blogroll. :D

      (Citează)

  4. @ipo – daca sa recitesti ce am scris o sa vezi ca eu ma refer la trecut-prezent iar tu la viitor.

      (Citează)

  5. Bravos si aceeasi intrebare ca Cojo :D

      (Citează)

  6. Mai rar ini’iative ca ale tale, felicitări !
    Mersi și de tip pt SSD 256GB, am comandat acum prin link indicat de tine, o sa se proceseze mai greu comanda ca am cerut plata prin OP.

    spor !

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus