un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

One X va primi Android 4.1, dar nu se știe când

20 Jul 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

HTC încă n-a anunţat şi când se va face update-ul la Android 4.1, ci doar că va apărea. Eu n-am primit comunicatul, pe Facebook HTC România nu scrie nimic la ora la care scriu acest post (vineri, 14), pe HTC-ul mare nici atât, pe site-ul oficial nimic, dar bănuiesc că Engadget ştie ce spune.

“We know HTC fans are excited to get their hands on Google’s latest version of Android. At this point in time, we can confirm that we have plans to upgrade our HTC One X, HTC One XL and HTC One S to Jelly Bean. Please stay tuned for more updates regarding device upgrades, timing and other details about HTC and Jelly Bean.”

Vrea cineva să cumpere un HTC One X varianta Vodafone, cu căști Beats incluse în pachet, încă sigilat?

    10 comentarii

  1. Cat e ‘amenda’ pt. One x ul Vodafone? :)

      (Citează)

  2. Așa mă aburise HTC și pe mine: aveam un Tattoo cu 1.6 și ne anunțaseră că va veni update-ul la 2.0, ceea ce la vremea aceea era ceva major! Îl aștept și acum…

      (Citează)

  3. Radu, din cate imi aduc aminte erai incantat de achizitie. De ce vrei sa-l vinzi?

      (Citează)

    • @Daniel: inca sunt incantat, ba chiar am castigat un SGS III acum vreo luna si tot One X-ul l-am pastrat. Acesta e altul, in pachet Vodafone (al meu e de la eMAG, fara casti beats)

        (Citează)

  4. nu e al lui. E sigilat.
    Nu astepta Jb prea curand.

      (Citează)

  5. Zvonurile erau că va fi un sistem complet nou gata în toamnă / iarnă și că JellyBean e doar un mic flavor. Eu mai degrabă aș vrea ca Samsung și HTC să facă update-uri pentru versiunea aia.
    Până atunci e gata CM10 :)

      (Citează)

  6. Cum ai castigat S3-ul ? :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus