un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dau o invitație la toate meciurile de rugby din IRB Nations Cup

7 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Zilele acestea se desfăşoară la Bucureşti IRB Nations Cup la rugby, România urmând să joace cu Uruguay, Argentina şi Italia (programul complet mai jos, sunt meciuri tari şi între celelalte echipe participante). Vă dau o invitaţie gratuită de două persoane la toate meciurile turneului, dar să vă zic întâi şi ce-au pregătit organizatorii acolo.

E meritul lui Chinezu şi al colaborării sale cu Federaţia Romană de Rugby, anul acesta pregătindu-se o tribună specială pentru fanii de pe Internet ai acestui sport. Se numeşte Tribuna 2.0, este complet la dispoziţia noastră, ba chiar Stejar dă şi bere gratuit pe acolo. Tot ce trebuie să faceţi, în schimbul invitaţiei, este să mergeţi la meciuri şi să susţineţi echipa naţională, pentru că fiecare strigăt, fiecare banner sau măcar pumn ţinut strâns îi va ajuta.

Programul meciurilor este următorul:
Vineri, 08 iunie

  • România v Uruguay – 16.00
  • Rusia v Italia A – 18:00
  • Portugalia v Argentina Jaguars – 20:00

Marţi, 12 iunie

  • Portugalia v Italia A – 16:00
  • România v Argentina Jaguars – 18:00
  • Rusia v Uruguay – 20:00

Duminică, 17 iunie

  • Rusia v Argentina Jaguars – 16:00
  • Portugalia v Uruguay – 18:00
  • România v Italia A – 20.00

Lăsaţi un comentariu dacă vreţi invitaţia, care este valabilă pentru toate meciurile de mai sus, în toate zilele, şi trag eu pe cineva la sorţi mâine. Dacă nu o doriţi, măcar daţi un RT sau un share pe Facebook.

    12 comentarii

  1. As vrea eu invitatia, demult nu am mai fost pe stadion la un meci de rugby, cam de cand nu mai are Brasovul echipa.

      (Citează)

  2. Intru și eu în tragerea la sorți pentru invitație. Hai ROMÂNIA!

      (Citează)

  3. Particip si eu la tragerea la sorti.

      (Citează)

  4. daca meciurile sunt in bucuresti intru si eu in concurs pentru invitatie ! :D

      (Citează)

  5. iti zic de pe acum ca ar fi nemaipomenit sa vad meciurile astea. sper sa prind invitatia, ca l-am corupt si pe un prieten la rugby

      (Citează)

  6. Ca in fiecare an Romania este prezenta la IRB Cup. Sper ca anu asta sa faca o faza frumoasa si sa castige pentru ca in anii trecuti au pierdut-o la mustata.
    Imi aduc aminte de meciul cu Africa de sud A, cand efectiv toate tribunele erau pline si am strigat din toti plamanii iar a 2 a zi nu mai aveam voce.
    Din punctul meu de vedere (fost rugbyist) gramada a fost bine selectata, dar acum sa vedem daca pilierii o sa fata fata :). Nu pot decat sa le urez multa bafta. HAI ROMANIA!!!

      (Citează)

  7. Doresc si eu sa particip la tragerea la sorti. Chiar nu am mai fost demult la un meci de rugby si pe vremea asta cred ca pica la fix :).

      (Citează)

  8. Super tare,mi ar place sa particip la meciurile echipei natioanel,si sper chiar sa castigea.Ma bag in concurs.Ms,succes tuturor.

      (Citează)

    • OK, am trimis tot ce-am avut la dispozitie. Stiu ca a fost putin timp, de ieri pana azi cand e primul meci. Mai sunt meciuri si pe 12 si 17, asa ca las deschis postul si daca mai vrea lumea invitatii incerc sa mai fac rost de altele.

        (Citează)

  9. Si mie cred ca mi-ar placea daca mai sunt locuri available.

      (Citează)

  10. Eu vreau invitatia :D

      (Citează)

  11. Frate, eu am fost separat.. dar am vrut sa vad Tribuna 2.0 si nu m-am prins unde a fost…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus