un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum l-am batjocorit pe Năstase

25 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Eu sunt dintre cei care consideră că Năstase a scăpat destul de lejer cu 2 ani de închisoare versus o avere imensă de milioane de euro. Face puşcărie, stă ca un VIP acolo (glumele despre ce va păţi în închisoare sunt doar glume, că nu se atinge nimeni de un om cu atâţia bani şi putere), iese din nou la averea adunată. Aşa că toată faza cu sinuciderea mi s-a părut o decizie foarte exagerată.

Aparent, dacă faci două trei glume despre asta pe twitter, chiar şi atunci când nu existau informaţii clare, ci doar zvonuri răzleţe, înseamnă că batjocoreşti tentativa de sinucidere a fostului premier. Asta s-a întâmplat, conform Jurnalului Naţional, în articolul intitulat “Vezi cum batjocoresc internauţii tentativa de sinucidere a fostului premier” [link].

Zici c-ar fi făcut Năstase ceva sfânt, onorant, iar noi pe internet i-am luat în derâdere bunele intenţii. Batjocoră mi s-ar părea dacă aş spune că ziarul respectiv are un patron a cărui singură ocupaţie ziua este să pupe în fund USL-ul, el şi toate ziarele şi televiziunile pe care le are, pentru că pe vremea lui Năstase şi-a făcut grosul averii şi normal că-i e dator.

Ironic, cei de la Jurnalul Naţional n-au compilat ei acea listă de glume de pe Twitter, ci au copiat-o, ca nesimţiţii, de la Auras Mihai, au eliminat linkurile şi bineînţeles că n-au precizat sursa. Iar apoi dau lecţii altora despre batjocoră…

Bonus din comentarii:

handicapatii astia mintal sa-l ia pe base si sa isi faca statul reformat basist undeva intr-un desert sau pe vreo insula pustie, ca va fi suspendat cat de curand, sa nu uite ca poporul a iesit in strada toata iarna strigand jos basescu

Sigur, poporul a ieșit. Știți voi, acea jumătate de miime din locuitorii Bucureștiului era de fapt poporul…

    6 comentarii

  1. Poti sa ceri un drept la replica, cred, cu link catre articolul asta.

      (Citează)

  2. Rumanu’ e campion mondial la caterinca pe seama altuia… ;)

      (Citează)

  3. Radu, jurnalul in offline si online e un fel de antena3 pe tv :)

      (Citează)

  4. JN este parte a trustului Intact. Deci limbi maxime lui Nastase. Offtopic: M-a amuzat teribil faptul ca Mircea Badea (care-i “sfâsia” pe Nastase si PSD acum cativa ani – mediatic vorbind, plus ca PSD i-a stricat biznisul de la Gherla cu fabrica de chibrituri) a fost obligat sa dea limbi lui Nastase si sa gaseasca explicatii logice la faza cu glontul :)) Ca sa-l citez pe spagatist: “Cat de tare este asta??” – sa lingi cu pofta de pe propriul r***t. In rest, mai speram inca odata ca acesta este intr-un final inceputul luptei anticoruptie.

      (Citează)

  5. Nastase e un inger! Capitalismul v-a distrus!

      (Citează)

  6. Deja replica celebra (nu sunt fan dar e potrivita) a lui Gigi Becali -………….. in toata antena si dan voiculescu si grupul intact ! Nu-i mai suport de nici un fel ! mi se pare ca manipuleaza intr-un hal fenomenal si lumea mediocra din tara asta sta si baleaza in fata lor si fac exact ceea ce vor ei . Salut tentativa Rcs Rds si UPC de a-i scoate din grilele satelit (sunt niste fericiti – eu momentan sunt pe cablu) posturile astea idioate . Iar jurnalul national este un site pe care lumea intra sa se uita pe webcam-uri si atat . Stirile lor nu au legatura cu ce se intampla in Romania zilelor noastre (ca si celelalte entitati sub marca intact)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus