un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Samsung Galaxy S III – fotografii

14 May 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

Update: am scris review-ul lui Galaxy S III complet, mare si detaliat.


Da, ştiu că aşteptaţi o comparaţie detaliată între Samsung Galaxy S III și One X referitor la software şi calitatea imaginilor capturate. Va veni şi ea…

Momentan uitaţi-vă la imaginile de mai jos, care sunt redimensionate la 1024px şi comprimate aşa cum le-aş face eu pentru majoritatea posturilor de pe blog. Originalele nealterate le găsiţi pe SkyDrive, unde puteţi accesa fiecare imagine şi apoi alegeţi opţiunea View Original din meniul contextual din dreapta sus pentru a le vedea.

Fotografiile făcute cu Galaxy S III sunt în format JPEG, rezoluţie maximă 3264 x 2448 pixeli, mărime între 1 MB şi 4,5 MB, funcţie de scenă surprinsă.

Iată mai jos şi două exemple ale modului HDR. După cum observaţi, HDR-urile făcute cu Galaxy S III nu introduc culori suprasaturate sau un aspect fals în fotografie, ci mai degrabă scot în evidenţă şi alte detalii, precum cerul în ambele fotografii de mai jos. Îmi place cum este implementată opţiunea (are şi One X una asemănătoare, vedeţi în review), dar trebui să ştii dinainte când modul normal nu va obţine o imagine completă şi să comuţi în prealabil pe HDR.

mod Normal pe SGS III

mod HDR pe SGS III

mod Normal pe SGS III

mod HDR pe SGS III

Observați si adâncimea de câmp pe care o poate obține senzorul aparatului. Este un efect plăcut și obținut fără nici o setare specială sau artificiu software, eram pe modul normal. Voi cerceta dacă și One X face la fel.

focalizare pe pantaloni

focalizare pe fundal

Acest post face parte dintr-un review extins al telefonului Samsung Galaxy S III. Urmariți tag-ul Galaxy S III pentru întreaga poveste.

    13 comentarii

  1. Un review interesant. Spre deosebire de cel al lui Ionut Balan.

      (Citează)

  2. Camera focalizeaza chiar foarte bine.

      (Citează)

  3. nu pare rau.

      (Citează)

  4. comparativ, uite si cateva exemple de adancime de camp obtinute cu SGS II:

    http://goo.gl/kvJ8Y
    http://goo.gl/CwFHY
    http://goo.gl/4EAgm
    http://goo.gl/uA792

      (Citează)

  5. Imi place cum focalizeaza. :)

      (Citează)

  6. Parerea mea e ca ar trebui sa se investeasca mai mult in acumulatori decat in celalalte componente. Camera foto deja face fotografii exceptionale (ce poti sa ceri mai mult de la un telefon?), procesoarele quad-core nu sunt folosite oricum decat pe la jumatate, ecrane retina display sunt, deja hardware-ul gen procesor, ecran nu mai impresioneaza asa mult.. Designul si bateria probabil o sa diferentieze cu adevarat telefonale in viitorul apropiat. Motorola ala de 3300mAh o avea el baterie smechera dar arata de parca e desenat de cleopatra stratan.

      (Citează)

  7. Faine pozele n-am ce zice dar papanasii…
    Unde i-ai pozat sa ma duc si eu
    sa-i “pozez”

      (Citează)

  8. Imi place mult focalizarea si adancimea de camp, chiar impresionant! Bravo Samsung!

      (Citează)

  9. O comparatie intre HTC One X si S III, mai detaliata se poate?

      (Citează)

  10. sincer eu sunt multumit de ce vad, pozele sunt chiar reusite
    ar mai trebui o aplicatie faina pentru editat pozele si gatai

      (Citează)

  11. detalii despre galaxy s3 puteti afla daca va inscrieti aici
    http://www.facebook.com/samsung.mobilers.ro/app_278030018946749

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus