un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am un Samsung Galaxy S III… ce fac acum?

12 May 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

28 comentarii

Update: am scris review-ul lui Galaxy S III complet, mare si detaliat.
Bine, am un Samsung Galaxy S III la review, primit de la Vodafone, varianta finală comercială și desigilat de mine. Ce vă interesează la el? Ce să testez în mod special, ce să investighez? Spuneţi totul în comentarii.

Prima impresie este foarte bună, pare un telefon rapid, bine făcut, arătos în varianta albastră, dar sunt un pic dezamăgit de vizibilitatea slabă a ecranului în soare, pe lângă plasticul carcasei.

La 7 zile după ce a fost anunţat oficial la Londra şi cu 19 zile înainte de lansarea mondială, eu şi Ionuţ Bălan suntem singurii din România cu un Samsung Galaxy S III*. Ionuţ scrie de mulţi ani la revista CHIP, aşa că despre mine voi spune doar că “this is pretty damn awesome”. Mă laud şi eu. Voi rețineți doar cui au fost date puținele modele aduse în țară.

*din câte știu eu

    28 comentarii

  1. fa niste teste foto/video in paralel cu one x-ul tău. mă interesează cum pozeaza şi cum filmează şi cum arată pe ecran. şi cu poze mai mari decât cele de pe chip.ro.

      (Citează)

    • @vali: ma temeam ca va zice cineva asta. La telefoane e greu sa faci fotografii comparative pentru ca nu pot fi puse pe un trepied ca sa fotografiezi aceeasi scena, iar cele mai mici miscari ii schimba expunerea si balansul de alb. O sa vad ce pot face.

      @fan barca: interfata arata cam la fel, are in plus gesturi pe care le faci zgaltaind telefonul sau asa. De exemplu pentru screenshot faci un slide cu latul palmei pe tot ecranul, ca si cum l-ai sterge de praf.

        (Citează)

  2. TouchWiz-ul

      (Citează)

  3. L am vazut si la protv la emisiunea I like IT

      (Citează)

  4. Tot capitolul foto/video ma intereseaza. Comparatii cu modele de top de la concurenta, in cat mai multe variante(soare, nori, noapte, indoor).

      (Citează)

  5. Sau iti cumperi un Tripod Mount Holder Stand for Mobile Cell Phone Camera. Poti sa il folosesti la mai multe telefoane ;)

      (Citează)

  6. Vreau sa stiu cat sunt de usor de pacalit gesturile pe care le interpreteaza. Sa stai in fata lui ca sa tina ecranul aprins (dar cu ochii inchisi). Sa ridici telefonul ca si cum l-ai duce la ureche, dar sa ridici mana sus… chestii din astea. Si vreau sa stiu cum se descurca cu face tag-ul in diverse situatii.

      (Citează)

  7. M-ar interesa dacă acel procesor, despre care se zice că e mai puternic decât Tegra 3, face diferența în vreo aplicație. Aplicație practică, să zicem că includem și jocuri aici, dar nu benchmark-uri.

      (Citează)

  8. @Melk Din pacate benchmark-ul e singura unealta cu care poti sa-ti dai seama de diferente. Telefoanele sunt atat de puternice incat nu prea poti sa-ti dai seama obiectiv care se misca mai bine intr-un joc; asa cred eu.

      (Citează)

  9. Pe mine m-ar interesa cu se comporta daca-l scapi de la ~1.50 pe gresie :)

      (Citează)

  10. You are the best!!!

    Compara-l One X si One S,principali concurenti la ora actuala,de asemenea,daca poti,ar prinde bine si un test de viteza cu indragitul SII.

    Spor la treaba.

      (Citează)

  11. Salut
    Fa o comparatie intre cat tine bateria lui SIII si One sau Ip folosite la maxim, daca poti.

      (Citează)

  12. +1 la baterie

      (Citează)

  13. Si sa incerci sa fii cat mai obiectiv, chiar daca iese mai sus in teste fata de al tau One X.

      (Citează)

  14. +1 pentru testul de la 1.5m

      (Citează)

  15. +1 la baterie….vreau sa il cumpar si ma intereseazadaca merita sa dau banii pentru 300 mAh in plus pentru s3 sau pot sa iau one x:d

      (Citează)

  16. aaaah si poze cu variante pe albastru a lui S4 pe alb parca ar fi prea mult pentru mine care o sa il iau si la munca

      (Citează)

  17. fa un review fix ca pe nwradu.ro, mie alea imi plac cel mai mult!

      (Citează)

  18. Sper ca acum nu mai sunt dubii ca S3 este cu mult peste One X.

    Cand am incercat sa va spun, ati aruncat cu pietre. Si pretul e ok.

    Nu zic ca One X e o alegere gresita, dar cu siguranta S3 e o alegere mult mai buna.

      (Citează)

  19. Pe GSMArena apare la cat de bine se vede la soare peste HTC One X. Deci un test la soare intre cele 2, ca am inteles ca deti HOX. Asta sincer mai putin ma intereseaza. Poze cu telefonul realizate pe timp de zi, seara. Interior cu blit si mai ales fara blit sa vedem imbunatatiri daca sunt fata de S II. Si ar fi foarte ok o comparatia la fotografii daca poti face cu S II sau cu HOX, sau ambele:d. Oricum cat mai multe fotografii si sa realizezi mai multe din care sa alegi cea mai buna in acel loc. Si as fi curios sa imi spui care din SGS III si HTC One X prinde mai mult cadru in poza?

      (Citează)

  20. “ca si cum l-ai sterge de praf.”

    Si daca e pornit.. Cum il stergi de praf? :)

      (Citează)

  21. Salut! As vrea sa vad ceva banal..de exemplu scrrenshoturi dupa keypad (vreau sa stiu daca optiunea de call-list, contacte samd e tot sus, ca la android 2.3 – aici un mare plus pentru iOS, unde ai acces extrem de facil cu degetul mare, toate acestea fiind in partea de jos), dupa meniul de messages si, eventual, mail. Sint doar curios cum arata (fost utilizator de iOS, posibil viitor utilizator Android ICS). Multumesc mult!

      (Citează)

    • @Daniel: screenshot-uri am facut multe, inclusiv cu dialerul. Din pacate n-am primit nici un SMS cat am avut telefonul, insa arata ca la iPhone interfata lor, dar in loc de bule sunt niste dreptunghiuri mai in ton cu formele Android.

        (Citează)

  22. Desi te urmaresc zilnic, nu am gasit nicaieri acele screenshoturi. In galeria de pe blog ai doar fotografiile realizate cu camera telefonului. La fel si pe SkyDrive. Poate imi scapa mie ceva, asa ca te rog sa-mi dai link spre screenshoturi. Multumesc!

      (Citează)

  23. Multumesc mult! Astept.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus