un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La margine de DN1

16 May 2012  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

6 comentarii

Copilaşul acela n-are mai mult de un metru şi-o urzică, dar cineva îl lasă să meargă pe marginea drumului DN1, unde reprezintă un accident în devenire. Iar apoi şoferul este vinovat, deşi putea să meargă la fel de bine şi pe lângă case, după cum se vede din fotografie.

Şi o poză cu berze, că na… tot de la margine de DN1 este.

Ah, şi catedrala gigantică din Făgăraş este în continuare nefinalizată, însă domul auriu se vede de la kilometri distanţă.

    6 comentarii

  1. Nu inteleg de ce nimeni cu capacitate de decizie nu ia o hotarare ca in toate satele/comunele traversate de DN sa fie montate garduri de separare a soselei de restul drumului. Asa s-ar putea mari si limita de viteza la 70km/h si cu siguranta accidentele ar fi mai putine, deoarece pana sare unu gardu, ai timp sa franezi.

      (Citează)

  2. Educație de șatră.

      (Citează)

  3. Cineva ar trebui sa construiasca trotuare… A vazut cineva trotuare in satele romanesti? Eu unul, nu am vazut.

    In schimb am vazut in Ungaria. In fiecare sat prin care am trecut. Cel putin pe strada principala (nu am intrat pe strazi secundare – eram in trecere)… si pista de biciclete.

      (Citează)

  4. @ctl – e și educație de șatră și dezinteresul autorităților care în loc să facă, pe rând, câte o “ocolitoare” la unele sate, cum e cazul de față au investit banii și au adus refăcut DN1 tot prin localitate.

    @NetuLiber – ce zici tu nu se poate, ca lumea la sate foloseste des poata de la curte pentru masina/camion, etc. si gardul ăla tot discontinu o să fie.

    @nwradu – Catedrala aia mai are mult pana o sa fie terminata. Lucrează la ea pe putin de 10 ani.
    Imaginea cu copilul, e in Voila, nu ?
    Imaginea cu barza, stalpul are o alură ciudata, de sub cuib pana la la 1/3 de partea inferioară a pozei. E de la retușat ?

      (Citează)

  5. pentru specimene de genul in asta, in cazul in care le calci cu masina si le omori, ar trebui sa ti se dea o recompensa si sa ti se repare gratuit masina. e clar de prin ce familie se trage si care o sa fie rolul lui in societate.

      (Citează)

  6. daca nu donati si voi niste bani cum vreti sa se termine catedrala aia, e scump aurul de pe acoperis. sagrada familia de fagaras :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus