un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Unde gătesc bucătarii din juriul Masterchef, Hell’s Kitchen și Top Chef

20 Apr 2012  ·

GÂNDURI  ·

22 comentarii

Eram curios unde gătesc cei trei bucătari din juriul Masterchef, având în vedere că ProTV nu prea dă informații, probabil ca să nu facă publicitate gratuită. Am găsit câteva informații pe net:

NOUL JURIU MASTERCHEF PENTRU SEZONUL 5

adi_hadean_masterchefAdrian Hădean – de-a lungul carierei sale a lucrat în radio și televiziune, a realizat emisiuni culinare, a devenit bucătar profesionist, a fost unul dintre românii care au purtat torța olimpică la Londra în 2012 și este primul ambasador Vodafone Firsts în România. Îl puteți citi pe adihadean.ro cu rețete și blog personal.

Ultimele informații spun că va deschide un serviciu de livrare pizza în Cluj, detalii în Ziarul de Cluj.

florin_scripca_masterchefFlorin Scripcă – lucrează în prezent în echipa Flavours. Conform informațiilor primite de la ProTV, “coordonează bucătăriile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucureşti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresionează prin dedicare şi seriozitate, dar şi prin carismă şi simţ al umorului. În ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfecţionare în Marea Britanie, la Londra, în Oxfordshire, în cadrul companiei de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts” şi în Exeter, la ferma bio de carne „Pipers Farm”, şi în Franţa, la „Cantine du Faubourg” din Paris.”

Mai nou a lansat și restaurantul Stradale.

patrizia_paglieri_masterchefPatrizia Paglieri – chef la Collage. Este italiancă venită în România de mai bine de 20 de ani. Lucrează pentru sau deține mai multe restaurante în București (Collage, aproape de Piața Victoriei) și Constanța (Le Premier, vedere spre plajă), iar în trecut a lucrat la Osteria Gioia și Patrizia Ristorante.

HELL’S KITCHEN, vechiul juriu de la MASTERCHEF

Cătălin Scarlatescu – chef la Berăria H. A învățat arta culinară prin Germania, sub câțiva bucătari celebri de acolo. Despre meniul de la Berăria H v-am scris și eu.

Sorin Bontea – chef la Radisson, celălalt hotel gigantic al oraşului. L-am văzut şi într-o reclamă la Ariel, unde spune că restaurantul său a fost declarat cel mai bun restaurant cu specific internațional din București (România?).

Florin Dumitrescu – chef la restaurantul Tapo, cu specific mediteranean.. Poate fi găsit în strada Oltețului 30, zona Floreasca. De asemenea, a creat meniul pentru Goccia și gătește din când în când și acolo.

Îl găsiți și pe site-ul propriu FlorinDumitrescu.ro

TOP CHEF

joseph_hadadJoseph Hadad – chef la propriul său restaurant, Joseph. Puteți citi acolo ce-am mâncat în mai multe vizite, este cel mai bun restaurant la care am mâncat până acum. Anterior a fost chef la Casa Vernescu.

nicolai_tandNicolai Tand – chef la propriul său restaurant, La Cantine de Nicolai, cu specific franțuzesc. Încă nu mi-am permis să mănânc acolo. Restaurantul este în zona Piața Romană, pe strada Povernei 15-17.

tudor_constantinescuTudor Constantinescu – deține lanțul de restaurante Chocolat, cu mai multe unități în București.

    22 comentarii

  1. Din cate am vazut si eu , Florin Dumitrescu nu mai e nici la Escargot, nici la Market8 unde se mutase. Check his FB.

      (Citează)

  2. daca mai tin eu bine minte, escargot e minirestaurantul lui exharhu si e undeva pe eminescu. nu foarte impresionant

      (Citează)

  3. daca vezi ce preturi sunt…

      (Citează)

  4. astia sunt adusi numai pentru show…

    Sorin Bontea cica nu-i placa mancarurile grase si calorice…dar l-au prins paparazzi la MC

      (Citează)

  5. ce analfabet…

      (Citează)

  6. @fan barca Si care e problema ca omul a mincat la mec ?
    Nici eu nu suport mizeriile alea si totusi de citeva ori pe an mai bag cite una la springtime de ex.

    Ce are de-a face emisiunea unde concurentii trebuie sa fie la un anumit nivel ?

      (Citează)

  7. Pai si eu mai bag una mica la Mc si KFC…dar eu nu declar pe post ca nu-mi plac mancarurile nesanatoase si calorice…si ii mai si judec pe unii in functie de asta…

      (Citează)

  8. @fan barca: manca salata la mec.

      (Citează)

  9. sanatate pe paine…

      (Citează)

  10. de ce “chef”? cu “bucatar” ce s-a intamplat?

      (Citează)

    • Pe aia cu Mac-ul o inteleg, ca poate ii era foame si nu avea ce altceva sa manance in zona. In unele malluri mai ales, Mac-ul e mai sanatos decat alte fast-fooduri obscure.

      @inn: habar n-am, asa isi zic ei, nu ma pricep suficient de bine incat sa le contrazic sau traduc titlurile.

      @Cafea: daca vreau gratar, imi fac pe balcon :P Dupa nume as vrea niste melci sau scoici pe acolo. Si un salariu mare.

        (Citează)

  11. Daca vrei un gratar serios, bine udat cu bere, nu Escargot e locul.
    Unora le place acolo, preturile sunt mari, dar nu astronomice, nu e unul din localurile in care nu poti sa intri, iar atmosfera e destul de casual.

      (Citează)

  12. Au niste chestii interesante, am vazut ca prind mai ales la femei.

      (Citează)

  13. SEO whore title

      (Citează)

    • SEO pe cautari urmareste evidentierea unor termeni naturali, folositi in cautari pentru a descrie eficient subiectul pe care il cauti. Titlul unui articol are aceeasi logica, de a descrie eficient ceea ce se gaseste in el. De asta uneori coincid.

        (Citează)

  14. Dacă nu ești atent cum pronunți Masterchef sună de parcă ar fi compilație de manele :D

      (Citează)

  15. Pe Florin Dumitrescu l-am cunoscut, e un tip super OK şi un foarte bun bucătar. E foarte tipicar şi vede de la un kilometru orice greşeală, îţi zice şi cîte zile avea un ou care n-a fost bătut bine într-o bezea. Mă rog, exagerez, dar omul chiar e foarte bun.

      (Citează)

  16. guys, sorin bontea are o fetita de 9 ani. Ma gandesc ca ar fi o explicatie pt. vizita intr-un mc…sa fim seriosi, la un an-2-3 tot iti duci copilul o data pe-acolo, macar la o inghetata.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus