un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

BCR Divers pentru Craciun (P)

12 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Cred că v-am mai spus că de sărbători nu sunt un mare fan al împărţirii cadourilor în stânga şi în dreapta, dar nu pentru că aş fi un fel de Grinch care nu vrea să bucure lumea, ci din motive mult mai logice.

Eu cred în cadouri utile, nu în cele simbolice. Vreau ca un cadou dat de mine să spună nu doar “m-am gândit la tine” (simbolic), ci “m-am gândit la tine şi am ştiut de ce ai nevoie şi ţi-am luat fix acel lucru util pe care îl vei folosi cu drag”.  Problema este că timpul e scurt, banii sunt puţini şi lista e lungă.

BCR mă provoacă să spun ce cadouri aş face şi cui. Au o promoţie în această perioadă şi puteţi vedea mai jos detaliile. Cât despre cadouri… păi să vedem.

Ca să încep cu părinţii mei, acum ceva vreme a venit maică-mea şi mi-a zis că vrea un iPad. Am rămas un pic uimit. “Un iPad? De unde ştii ce-i ăla?!?”. Pe lângă privirea un pic îmbufnată, la modul “cum adică să nu ştiu ce-i ăla?”, mi-a zis că vrea să se uite la fotografii din excursii (că na, sunt digitale) şi pe Internet la tot felul de oferte şi reduceri şi haine şi locuri.

În lipsa de iPad, i-am dat laptopul meu vechi. În prima noapte mi-a spus că a stat până la ora 2 pe net. În a doua la fel. I-am văzut bucuria în ochi când îmi spunea că a descoperit una sau alta, dar după câteva zile până şi ea s-a prins că merge foarte greu. Se cam chinuie cu el, că e mare şi greu şi trebuie încărcat la fiecare oră. Am învăţat-o să intre pe Flickr şi să cauta poze cu Amalfi sau ce altă destinaţie vrea să vadă, se mai uită şi de vouchere pe câteva site-uri, mai schimbă de la o fotografie la alta, dar e cam chin.

Tata face 60 de ani peste câteva zile. Are nevoie de un ceas şi aş vrea să fie unul de marcă. Nu Rolex, dar poate un Doxa. Vrea să vadă şi Roma, e visul lui secret. Astea înseamnă cam 300-400 de euro de persoană pentru un sejur frumos prin Italia, după cum am găsit pe nişte oferte, că am cercetat subiectul.

Lista continuă. Eu aş vrea noul Galaxy Nexus. Ea ar vrea noul HTC Rhyme, un palton, nişte blugi. Blogul acesta este însă despre mine și eu aş vrea şi un acumulator pentru aparatul foto (e 215 lei unul de rezervă!), lame de ras pentru aparatul Gillette (care sunt suficient de scumpe încât să le pun pe lista de dorinţe), un sacou (am văzut unul kaki superb la Marks & Spencer, dar costă 619 lei), nişte ghete şmechere de iarnă (îmblănite, dar numai un pic), Metal Gear Solid 4, un parfum Tom Ford. Destul despre mine :D

Rudele? Noroc că am puţine şi ţin legătura cu şi mai puţine, că altfel mă ruinam. Habar n-am ce vor, dar tot aş fi dat o raită prin Bamboo (magazinul cu decoraţiuni, nu clubul) ca să găsesc ceva drăguţ pentru casa fiecăruia. Un bol, o decoraţiune frumoasă, ceva util. Sau poate nişte ceaiuri Tea Forte, că eu sunt fan declarat.

Prietenii? Omfg, nici nu vreau să fac socotelile. Nu s-ar mai termina lista. Colegii de la muncă? Merită și ei ceva, mă suportă tot anul căte 8 ore pe zi. Ar fi cazul să încep să bat magazinele și târgurile de cadouri.

Și că veni vorba de bani, nu am un buget. Văd ceva într-un magazin şi mă gândesc “asta ar fi perfectă pentru X”. Odată e Crăciunul, mă voi gândi la bani cu altă ocazie, nu acum. Fetelor, nu săriți pe mine! Evident că există niște limite rezonabile, că așa văd și un Ferrari și știu că ar fi perfect pentru toată lumea din listă. Important e să ai bani sau măcar un card de credit pe care să-l dai la casierie şi să achiţi totul, urmând ca banii să-i returnezi în raţe în următoarea perioadă.

Divers BCR este o ofertă promoţională pentru cei ce au nevoie de bani în această perioadă a sărbătorilor. Conţine un credit de nevoi personale şi un card Powercard BCR pentru cumpărături, pe care dacă îl iei cu această ofertă şi-l foloseşti să cumperi ceva, primeşti şi 100 de lei cadou.

Comisioanele de analiză credit, emitere şi administrare card sunt zero, dar mai bine vedeţi direct toată ofertă pe promotiibcr.ro/divers/

Dacă vrei, le poţi zice altora ce îţi doreşti de Crăciun prin intermediul unei aplicaţii de Facebook cu care poţi organiza o listă de cumpărături. În felul acesta lumea va şti ce să-ţi ia. Mi-am făcut şi eu una și arată așa.

 

    5 comentarii

  1. Gillette Fusion? Asta era ala care fugea pe față? Eu folosesc rezervele normale de la Gillette Mach 3 si sunt perfecte… Nu inteleg nevoia unei lame suplimentare la capatul opus.

      (Citează)

  2. adica tu vrei sa imi spui, sincer, ca ti-ai lua un credit pentru cadouri sau vacante !?! de cand pasiunea asta a romanilor sa traiasca pe datorie?

      (Citează)

  3. Oricât de mult mi-aș dori să-i fac fericiți pe cei din jurul meu, nu o să fac niciodată credit pentru cadouri. Dacă nu-mi permit un cadou nemaipomenit acum, poate o să-mi permit altă dată, eventual și într-un moment fără nici o legătură cu sărbătorile.

      (Citează)

  4. Cu toate că asta nu se găseşte pe lista ta, poate ţi-ar plăcea să încerci câteva sortimente noi de ceaiuri? Dă-ne de veste şi îl trimitem imediat pe Moş să te viziteze.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus