un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Wow, ce noapte!

11 Nov 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Scriu ultimul despre lansarea iPhone 4S la Vodafone, noaptea trecută, dar așa este când bei mult şi ajungi acasă la ora 5 dimineaţa.

Am ajuns în Plaza Mall fix la ora 22. Era deja multă lume acolo, peste 200 de oameni, şi nu doar la privit, ci am văzut şi mulţi cumpărători. Totul s-a desfăşurat foarte ordonat, cu numere de ordine, astfel încât nu trebuia să aştepţi la vreo coadă, ci fiecare era liber să socializeze, să mănânce şi să bea din ce era la dispoziţie pe partea de catering, în așteptarea lansării.

Partea bună dacă n-aţi fost la lansare: iPhone 4S este în stoc suficient la Vodafone şi poate fi găsit în magazinele din ţară, la dealeri sau la comanda online de aici.
Partea rea dacă n-aţi fost la lansare: cumpărătorii de ieri noapte au beneficiat de 10% reducere la, am înţeles eu, întreg pachetul iPhone şi abonament Vodafone, plus un cadou de 25 de euro sub forma unui dock de birou.

Au fost şi foarte mulţi bloggeri. Din posturile de astăzi am concluzionat că pe jumătate dintre ei nici măcar nu i-am întâlnit, darămite salutat, în mulţimea de ieri. Au fost şi Cabral, Andreea Raicu şi Robert Turcescu pe scenă pentru un mic moment la lansarea oficială, am văzut-o şi pe Anda Adam în public. L-am întâlnit și în persoană pe Dan, cu a cărui tabletă iPad m-am jucat nițel pentru a vedea cum se mișcă iOS 5 pe ea.

Apoi am plecat la o mică petrecere de-după-lansare care s-a transformat într-o noapte lungă. Nu ştiu exact explicaţia pentru faptul că a ieşit atât de mişto, probabil a fost vorba de companie şi de muzică şi karaoke, dar m-am simţit excelent.

Pentru multe detalii privind iPhone 4S, sample-uri foto, sample video şi video-review puteţi citi review-ul meu.

Fotografii:

    5 comentarii

  1. Toată lumea de pe twitter se întreabă cum au fost pişcoturile.

      (Citează)

  2. Tin sa te felicit. Asa ultim cum ai fost, ai mentionat ceva ce nimeni (cel putin din cei urmariti de mine) nu a mai spus: care au fost reducerile pentru cei prezenti (pentru ca in toate materialele de promovare s-a vorbit de asta). 10% nu e mult dar nici putin asa ca cei prezenti au avut de castigat.

      (Citează)

  3. Mamă, dacă nici tu nu ai mai prins nimic… :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus