un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Spam-ul de la TopDeals revine, deci ma dezabonasem

25 Nov 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Ce v-am zis acum câteva zile despre TopDeals? Primesc emailuri cu ofertele lor deşi m-am dezabonat de fiecare dată de la newsletter-ul respectiv. Câteva zile ține pauza, apoi ca din greşeală reintru în lista lor de mailing.

Pe 19 noiembrie am scris despre nesimţirea site-urilor de reduceri colective. Pe 25 noiembrie am reprimit spam de unde mă dezabonasem. Orice minune ţine sub o săptămână.

    5 comentarii

  1. Sunt disperati sa faca bani, ca doar e criza. Si managerii aia sau cine stie ce shaormari mai sunt, au gandirea aia cu vedere de cal. Drept inainte si atat, nu vedem nimic in jur. Pacat ca nu isi dau seama ca in felul asta respectul lor fata de clienti, potentiali clienti, e 0.
    Toate reducerile astea de grup mi se par o tampenie pana la urma, ei oricum fac bani frumosi in spate de aici si disperarea dupa clienti in cauza.

      (Citează)

  2. mark as spam de 4-5-6 ori si aia a fost :)

      (Citează)

  3. mark as spam si daca mai fac cativa ca tine, se ling pe bot urgent.

      (Citează)

  4. Salutare tuturor!Eu una m-am confruntat cu urmatoarea problema:Am avut proasta inspiratie sa fac o comanda de voucher pe care ulterior am anuntat ca am anulat-o.Si desi m-am dezabonat primesc in ofertele lor de reduceri plus atentionarea ca nu am achitat comanda.

    Vedeti vreo alta solutie inafara de cea de a marca mailul respectiv ca spam?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus