un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

S-a deschis noul magazin F64

11 Oct 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

F64 a inaugurat ieri seară cel mai mare magazin foto într-o nouă locaţie de pe Bd Unirii, un pic mai sus de Tribunal, unde înainte era showroom-ul de mobilă Adorama. E gigantic. Parter imens, etaj la fel de imens, iar acum au loc suficient să expună mult mai bine toate produsele şi accesoriile din gama foto/video.

Etajul e dominat de DSLR-uri, cu Canon şi Nikon în colţuri opuse şi Pentax şi Sony şi ceilalţi între ele. Am văzut şi vitrine interminabile de obiective, carcase, filtre, flash-uri, adaptoare, o întreaga secţiune de genţi şi trepiede (şi nu în înghesuială ca în vechea vilă), lumini de studiou şi toate cele necesare pentru profesionişti.



La parter am văzut camere foto mai mici, dar expuse lângă jucării ce pot fi subiecte de fotografiat pentru un test. Sunt şi camere video, am remarcat Sony, Panasonic şi Canon. N-am văzut zona de produse Apple, dar poate o instalează după deschidere. Site-ul F64 poate fi vizitat din showroom de pe nişte iPad-uri lipite de mesele cu produse.

La etaj este şi o sală unde vor avea loc expoziţii de fotografie, acum că locul permite. Aş putea spune mai multe, dar cel mai simplu este să vizitaţi magazinul cu ochii voştri sau să intraţi în galeria de imagini de pe SkyDrive, probabil una din cele mai mari de la lansare.

Noul magazin este pe Bd Unirii 45, iar orarul este 9-21. Mai multe detalii aici.

    12 comentarii

  1. Magazinul nou ma lasa indiferent. Pe cand niste preturi mai mici? Poti cumpara de pe amazon (de, uk), iar cu tot cu transport, iesi MULT mai ieftin (10-15%).

    PS. Garantia, foarte probabil, este valabila si la noi.

      (Citează)

    • @Wideblog: nu e mereu o solutie. LaF64 poti incerca obiectivele, poti testa diverse accesorii, e alt sistem. Faptul ca au succes arata ca nu doar pretul conteaza.

      @Ariel: cu Picasa, la export, ultima optiune de jos.
      @Mihai: eu din cate stiu da, dar nu stiu cum te ajuta cateva cadre trase in showroom. Poti sa dai o fuga si sa vezi ce si cum se poate face.

        (Citează)

  2. watermark-ul de pe pozele din skydrive, cu ce le-ai pus ?

      (Citează)

  3. Se pot testa aparatele? Oscilez intre 2 dslr-uri si nu stiu pe care sa-l aleg, asa ca vreau sa ma joc nitel cu ele.

      (Citează)

  4. daca banii ar face totul in viata am fi niste oameni fericiti, toti asta cautam,
    un nou magazin inseamna multe, cine lucreaza in retail sti cum este
    la F64 am fost o singura data, aveam nevoie de o geanta, si spre surprinderea mea mi-au placut serviciile, angajatii erau bine pregatiti si stiau sa vorbeasca
    noi romanii avem o mare problema cu serviciile suntem toti avari, ma bucur sa gasesc din cand in cand magazine unde poti sa aflii si informatii, unde poti testa produsul,

      (Citează)

    • Corect, angajatii sunt toti bine pregatiti si stiu foarte bine produsele. Cred ca e singurul magazin la care nu ma duc eu informat dinainte despre ce vreau.

        (Citează)

  5. Ms, am sa ma duc sa vad mai exact. Ambele aparate au aceleasi performante, totul este asemanator, vreau sa vad pe care il tin mai bine in mana si care dintre ele ofera un control mai facil pentru schimbarea setarilor.

      (Citează)

  6. Nikon d3100, d5000, d90. Sunt intre 2100 si 2450 RON, deci asemanatoare. Citesc de ceva timp pe net si am vazut cam care sunt avantajele si dezavantajele, am vazut comparatii intre ele si tind spre prima varianta.

      (Citează)

  7. Da stiu ca este foarte buna, insa deja imi depaseste bugetul disponibil pentru aparat. De aia am si inclus d5000 in lista mea de 3, pentru acel ecran rabatabil care poate fi extrem de folositor.
    De filmat nu prea ma intereseaza pentru ca am camera de filmat separat.
    Oricum am de gand sa astept cam pana prin Decembrie, deci poate mai apar ceva oferte si la d5100.

      (Citează)

  8. super tare pe skydrive. Am si eu cont si am sa-l folosesc mai mult, pana acum eram cu picasaweb.

    penultima poza din post, imi aduce aminte de Dexter … m-am documentat mai demult si pretul e destul de prohibitiv

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus