un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Intre timp, la lansarea studioului foto Alex Galmeanu si a numarului nou Decat o Revista…

22 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Ieri seară am fost la o petrecere organizată cu ocazia lansării oficiale a studioului foto a lui Alex Gâlmeanu şi a apariţiei unui nou număr al revistei Decât o Revistă (care e ceva mai groasă decât o revistă normală).

Studioul îl ştiam, că mai fusesem acolo cu ocazia lansării unor produse Canyon, dar acum am putut vedea şi câteva din dotările unui fotograf profesionist. Mai jos este biroul de lucru al lui Alex, cu un workstation Apple în stânga, un monitor HP de 30 de inci în centru şi încă un Samsung pus în mod portret în dreapta sa. Mi-a plăcut ideea cu monitorul rotit la 90 de grade, este mult mai eficient pentru lucru cu fotografii verticale.


În spate există un perete-fundal specific studio-urilor foto (cum se cheamă oficial?). De fapt erau trei bucăţi, pe role, unul alb, unul gri şi unul negru sau maro. În faţa lor erau puse două lumini ca in toate studiourilor foto.

Ventilator, probabil pentru fotografii “cu pletele în vânt”, iar lângă el erau multe trepiede şi nişte cleşti bizari.

Pe băutura oferită de sponsorii Absolut, Grolsch şi Red Bull (deci am băut apă plată, fiind cu maşina; am acum o poftă de vodka…), ne-am uitat la o expoziţie foto cu alternative la coperţile numerelor trecute din Decât o Revistă. Am cumpărat numărul 7 şi urmează să-l citesc să văd cum este, dar e mare cât un roman şi durează.

În imaginile de pe SkyDrive o puteţi descoperi şi pe singura femeie văzută de mine până acum căreia îi stă bine cu o culoare roşie nenaturală la păr.

    6 comentarii

  1. Lectura placuta! Sa incepi cu cover story-ul despre Guess Who :D

      (Citează)

  2. Am fost marti la petrecerea cealalta organizata cu lansarea DoR, din Control Club, ieri n-am mai putut ajunge

      (Citează)

  3. 1. mai degraba monitorul rotit este pentru ferestrele cu optiuni din photoshop
    2. ala se numeste fundal :)
    3. clestii aia bizari au o multime de utilizari, de obicei se prinde fundalul de stative.

      (Citează)

  4. Tare treaba cu monitorul pe verticala! Hmmmm. Imi da idei :-)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus