un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Top 15 cele mai scumpe hoteluri

5 Sep 2011  ·

TURISM  ·

2 comentarii

Un clasament foarte frumos (şi inaccesibil) făcut de CNN Go privind cele mai scumpe 15 camere de hotel. Pe ultimul loc este penthouse-ul hotelului The Peninsula din Hong Kong. Are 371 de metri pătraţi, este la etajul 26 al hotelului şi oferă privelişte spre întreg golful oraşului, ai propriul tău şofer cu Rolls Royce şi majordom disponibil non-stop. La 10.000 de dolari pe noapte este cea mai ieftină cameră din listă. Închipuiţi-vă cum sunt celelalte.

Lista este pe CNN Go.

    2 comentarii

  1. hotelul unde am stat vara asta era fix langa Peninsula, de afara nu arata deloc luxos, inauntru e insa alta poveste, nici nu iti vine sa intri :)
    daca treci vreodata prin HK iti recomand YMCA Salisbury, au o priveliste extraordinara (identica cu cea din Peninsula) si preturi cu mult mai ok.

      (Citează)

  2. cazare la hotel

    27/09/2011 la 9:52 AM

    @stefan
    dar nu iti ofera o limuzina si un majordom :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus