un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La Aqualand Corfu

17 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

Aqualand este un parc acvatic de distracţie din Corfu, undeva în localitatea Agios Ioannis, cam în centrul părţii nordice a insulei. Ca orice parc acvativ, are tot felul de tobogane cu apă mai dure sau mai de copii, plus diverse piscine, canal de apă pentru plutit pe colac şi câteva localuri cu mâncare şi băutură.

Intrarea costă 28 euro pentru un adult, dar eu zic că merită, fiind o zi de distracţie pe cinste. Înăuntru mai dai 5 euro pe un dulăpior cu cheie în care încap cam 2 ghiozdane, astfel încât îţi poţi lăsa acolo, încuiate, actele şi banii şi aparatul foto, iar la şezlong iei doar prosopul şi cremele de protecţie solară. Şezlongurile şi umbrelele sunt gratuite, fiind disponibile peste tot prin parc fie pe lângă piscine fie pe gazon, uneori la umbra copacilor.

[nggallery id=3]

(ăla cu picioarele în sus în apă sunt eu)

Sunt două zone mari de distracţie. Cea din capătul parcului, unde sunt două tobogane de apă pe care te dai cu colac de una sau două persoane (Crazy River e mai liniştit, iar Black Hole este mai rapid, dar prin burlan negru de nu vezi nimic în timpul căderii), plus câteva tobogane fără colac, pe diverse niveluri de adrenalină care variază de la “mmm, o plimbare liniştită pe apă” la “omfg o să cad şi mor”.

În partea cealaltă a distracţiilor sunt alte tobogane şi mai înalte. Din nou două cu colac, unul galben, descoperit şi foarte plăcut ca traseu, şi unul tip burlan dar prin care trece lumină, plăcut şi el. Tot aici sunt şi cele mai înalte tobogane fără colac.

În rest mai sunt câteva piscine, fiind foarte mişto una în care periodic se umple o mare căldare cu apă şi apoi se răstoarnă peste cei de sub ea, fiind foarte spectaculoasă. În lateral este şi o piscină cu valuri artificiale.

De băut sunt clasicele sucuri, cafea şi bere (cam 2-3 euro oricare dintre ele), iar de mâncat sunt câteva localuri cu cheeseburgeri şi pizza, plus nişte gustări. La plecare poţi face şi duş şi te poţi schimba în nişte vestiare.

    15 comentarii

  1. Am înţeles, picioarele eşti tu dar fetele cine e?

      (Citează)

  2. Mda, AquaMagic, numa ca la AquaMagig is mai multe bunaciuni.

      (Citează)

    • @alex: e mai misto si mai mare decat AquaMagic-ul din Mamaia, e mai spatios, nu te calci pe picioare cu nimeni, nu faci echilibristica pentru a te strecuta intre zone etc

      @nashu: nu le-am intrebat, doar fotografiat.

        (Citează)

  3. Vestea ca nu te taxeaza pentru sezlonguri e oarecum (ne)socanta. Doar la noi te taxeaza pentru orice.

      (Citează)

  4. vreo 2 din “libelule” mi se par mult “under-age” …

      (Citează)

  5. pe tipa din ultima poza o cheama Cris. e prietena ta???

      (Citează)

  6. @Gerhald:

    Dar la noi nu te taxează mai mult de 2 euro pentru o bere. Găseşti sub 1 euro chiar şi în Mamaia.

      (Citează)

  7. Ce bine suna, a vacanta…

      (Citează)

  8. Nici la noi nu te taxeaza separat pentru sezlong, si taxa de intrare e undeva la 14 euro

      (Citează)

  9. super pozele…tu le-ai facut?!

      (Citează)

  10. aoleu mamicuta ce de CURVEEEEEE

      (Citează)

  11. Daca e din poze e asa de minunuta oare cum e in realitate? Un colt de paradis. Nu cred ca va exista vreo persoana sa spuna “Nu-mi place”.

      (Citează)

  12. Super poze, adrenalina la maxim!

      (Citează)

  13. Pacat ca nu mai merge galeria foto, eu n-am apucat sa vad pozele facute de tine…Sincer, mie mi s-a parut destul de scumpa intrarea la parcul acvatic, pot sa spun ca eu si prietenul meu doar in ziua in care am fost la parcul acvatic am chetuit nu mai putin de 120 de euro.
    Mi s-a parut o insula destul de scumpa, avand in vedere ca am avut cazare in Paleokastritsa, fara regim all inclusive: https://www.geniustravel.ro/hoteluri/corfu/hotel-akrotiri-beach/
    A fost o vacanta care ne-a costat lejer pe amandoi in jur de 1500 de euro si cred ca la anul vom merge pe alta insula..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus