un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reducere 30% la unele laptopuri HP doar azi

2 Aug 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

eMAG oferă astăzi 30% discount la unele modele HP de laptop-uri – detalii aici.

    9 comentarii

  1. nice.. hate BrightView :(

      (Citează)

  2. alea’s scule pe care sa le cumperi ?
    plm..

      (Citează)

    • Pentru cei care n-au mai multi bani sau nu vor ceva cu pretentii, ci doar sa vorbeasca pe net cu copilul plecat in alt oras si sa trimita un mail si sa vada niste site-uri, sunt foarte bune.

        (Citează)

  3. Au rezolutie de netbook. :))

      (Citează)

  4. ah – sa fie discountul din faptul ca nu au windows ci linux preinstalat?
    ah ah mai mai …

      (Citează)

    • Scrie clar ce pret aveau inainte in aceleasi conditii ca si pana acum. Nu trebuie sa cauti motive pentr ieftinire mai departe de faptul ca sunt niste modele la care se incearca lichidare de stoc si de faptul ca eMAG probabil a pus piciorul in prag la HP si a cerut un discount masiv.

      Succesul se vede si din faptul ca la aceasta ora doar 2 modele din 7 mai sunt in stoc, desi cred ca a fost vorba de cateva sute de bucati in total.

        (Citează)

  5. Hp-ul g62 cu proc amd p320 era 2100 de lei acum un an cand a aparut la emag. Dupa 11 luni e vandut la 1220 de lei. E o mica mare diferenta.

      (Citează)

    • E o evolutie normala de pret pentru componentele de pe el, mai ales pe o perioada de 11 luni. Telefonul meu e la jumatate de pret fata de decembrie, sa vezi acolo oftica.

        (Citează)

  6. Pretul era ok la 1200 de lei , nu poti sa ai pretentii la banii aia , din cate vad doate au stocul epuizat , foarte probabil sa fie cumparate de Flanco sau altii si sa le vand dupa la un pret mai mare … cum s-a mai facut dealtfel

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus