un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oare asa gandesc femeile?

1 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Revista Unica are un articol absolut genial despre când e ok pentru o femeie să-şi înşele partenerul. Spun genial în sensul de “complet ilogic şi idiotic”, desigur.

Sunt înşirate cinci motive. Deja de la al treilea te prinzi că doar primele două poate chiar au o urmă de logică în ele, dar mai multe sunt imposibil de găsit. Motivul trei spune că este ok să înşeli atunci când “eşti sigură că el nu va afla niciodată“.

Întreb şi eu ca omul care nu se pricepe foarte bine la asta şi vrea să afle mai multe despre cum funcţionează mintea unei femei: nu cumva toţi oamenii care îşi înşeală soţul sau soţia pornesc de la ideea că acesta nu va afla niciodată? Sau hai să zicem că 99% pornesc de la ideea aceasta, restul sperând exact opusul, că partenerul va afla de infidelitate şi astfel îi va fi servită o lecţie.

Zic “ideea că nu va afla niciodată”, nu “certitudinea că nu va afla”. Evident, certitudinea este imposibil de atins. Tu poţi să înşeli pe cineva şi să te ascunzi cât mai bine şi să-ţi iei cât mai multe precauţii, dar nu poţi garanta că acestea sunt perfecte. Similar, nu cred că vreun hoț fură decât dacă e convins că nu va fi prins, iar un asasin nu omoară decât dacă e convins că nu a lăsat indicii compromiţătoare în urmă. Dar nu există certitudine şi de asta unii hoţi sunt prinşi, la fel şi majoritatea criminalilor.

Duc prea departe analogia asta cu crimele, că aici vorbim de relaţii cu altcineva, dar aţi înţeles ideea. Toată lumea e convins că “celălalt” nu va afla, altfel nu ar face ceva rău.

Celelalte motive sunt la fel de stupide. Al patrulea este “când flirtezi puţin mai mult“. Altfel spus, “dacă n-ai ştiut când să te opreşti din flirt, nu poţi da înapoi acum; e timpul să călăreşti acel penis”. Unde-ţi este onoarea dacă după ce flirtezi mai mult decât trebuie cu colegul tău de muncă seara într-un teambuilding nu mergi până la capăt? Ce dracului, măi, femeie!

Al cincelea este “când te joci“. Dacă te reîntâlneşti cu foştii colegi de liceu sau facultate şi reînvie jocul pasiunii de acum 20 de ani, e ok să ţi-o tragi cu respectivul. Nu contează că ai soţ şi eşti mamă a doi copii sau că ai doar 30 de ani şi eşti de vreo 4 ani cu cineva. Te întâlneşti cu un fost coleg, cel de care îţi plăcea în liceu, dar el nu te vroia pentru că tipa din banca doi avea sânii mai mari şi era mai uşuratică? E ok să sari acum pe el. Aşa ar face toată lumea.

via Unica. Ceva mai dur și porcos este articolul despre tehnici avansate de sex oral. “Avansate”, get it? Cine l-a scris are fie multă imaginație fie multă experiență, dar merită un premiu pentru efort.

    10 comentarii

  1. auzi? da cum plm ai ajuns tu sa citesti Unica?

      (Citează)

  2. când filtrezi puţin mai mult

    High-pass filter? Low-pass filter? Band-pass filter?

      (Citează)

  3. Vroia sa stie daca a scris cineva deja un articol care sa se refere la tehnici avansate de sex oral, ca sa nu fie acuzat de plagiat.

    In schimb, a scris “penis” in articolul lui. ;))

      (Citează)

  4. @Ana: asa e tehnica sexului la electronisti.

      (Citează)

    • @Ana: da, imi merge mintea intai la filtre. Chiar si cand vreau sa scriu flirt, mainile merg in alta ordine pe tastatura.

      @nashu: stai ca e in lucru un post despre “5 motive REALE cand e ok sa inseli partenerul”

        (Citează)

  5. Hai sa stam stramb si sa judecam drept, asa ca in reclama de la bere.
    Ai sa zicem 35-40 ani si 2 prunci acasa, daca nu esti o raritate genetica, sansele de a arata ‘futabil’ sunt apropiate de 0 absolut.
    Astept replicile pe de pe times si trombon. :D

      (Citează)

  6. sunt ok cele 3 motive si se potrivesc si la barbati

      (Citează)

  7. as avea si eu cam aceeasi intrbare pe care ti-a adresat-o @adrianbasilic.

    nu de alta, dar te cetesc de ceva timp si nu mi-ai dat impresia de consumator de Unica and shit

      (Citează)

    • @haolica: era pe Realitatea articolul, cu link la Unica. In general astfel de titluri ma atrag, ca simt o comoara de intelepciune in spatele lor si ocazia de a gandi alte posturi amuzante precum cel de azi cu 5 motive REALE de a insela.

      Ala cu deepthroat-ul a circulat pe Twitter ziua aia.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus