un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

LG Optimus 3D la review

10 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Primul telefon cu ecran 3D! L-am primit ieri la teste, de la Marketonline, şi iată-l în câteva fotografii teaser înaintea review-ului. Are două aspecte principale ale tehnologiei 3D:

  1. ecranul 3D, făcut într-o tehnologie care nu necesită ochelari speciali. Am mai văzut acum câteva luni o mostră de marketing de-a să şi vă pot spune că da, este 3D, iar LG a muncit inclusiv la meniuri şi la interfaţă pentru a le face să iasă în faţă, ca să zic aşa în glumă. Te uiţi la el şi zici “da mă, chiar e 3D”. Din păcate, oricum l-aş fotografia şi filma, aceasta tridimensionalitate nu va putea fi capturată digital, aşa că va trebui să mă credeţi pe cuvânt.
  2. două camere foto pe spate, pentru a face fotografii şi filme 3D.

În rest este un smartphone normal, dacă acum normal înseamnă că e dual-core la 1 GHz, memorie internă 8 GB, ecran de 4,3 inci, filmează Full HD, are ieşire HDMI şi baterie de 1500 mAh. Rulează Android, desigur.

Îl găsiţi la Marketonline. Costă mult, dar e singurul model actual de pe piaţă pe care toţi vor dori să-l vadă şi să-l butoneze. Ecranul 3D te va face “vedeta petrecerii”, ca să zic aşa. Gândeşte-te numai câte fete frumoase vor dori să le fotografiezi în 3D ca să iasă în evidenţă!

    11 comentarii

  1. Sunt curios daca are aceleasi probleme ca LG Optimus 2X, care se blocheaza extrem de des si trebuie scoasa bateria.

      (Citează)

  2. Din pacate telefonul este tintit fix la cei descrisi de tine in ultimul paragraf, cei care n-au ce face cu banii si vor sa aiba un motiv sa iasa in fata.

    In rest, bani aruncati pe marketing exagerat si un telefon probabil mediocru, la fel cum este si 2X-ul.

      (Citează)

  3. Mai bine folositi un Samsung Galaxy GT….e cel mai bun :D

      (Citează)

  4. Deocamdata tehnologia e la inceput si schioapata rau. Am vazut aparatul intr-un showroom si sincer mi s-a parut un mare fis. Imaginea 3D era foarte proasta amintindu-mi de “pozele in relief” de pe ascutitorile chinezesti din anii `80.
    Nu as da banii pe acest telefon si nici nu stiu cine ar da, poate baietii si fetele de bani gata sau cocalarii ca sa se dea jmekery ca are telefon 3D. Dar mai mult se vor face de ris cu imaginea aia jalnica. Dupa parerea mea e o prostie si nu ar fi trebuit lansat pe piata pina cind tehnologia nu se mai maturizeaza. Dar in sfirsit poate ca LG a vrut sa dea doar o lovitura de imagine, (neclara si obositoare) sau cine stie…

      (Citează)

  5. orientati coreenii de la LG…eu in afara de electrocasnice nu am luat altceva de la ei.) absolut marketing NO technology as spune eu si nici macar nu am nevoie de “butonat”…a si inca ceva probabil vine in curand si pe tehnologie 7D.) sa fim seriosi..

      (Citează)

  6. copii frustrati care nu pot sa accepte ca pe piata de GSM tehnologia evolueaza cu sau fara NOKIA,habar nu aveti ce “vorbiti”. Toate au un inceput si ma bucur ca LG a facut pasul acesta, de unde denota ca NOKIA e “junk” precum Sharp la GSM. La ora actuala se mention doar cei mai buni, Samsung, HTC, Sony Ericsson, LG, Apple, Motorola pe ici pe colo , si restu’. Indiferent ce zic frustratii ca voi (cei care au postat anti LG) asta este realitatea si trebuie sa o acceptati :). Ciaules! :)

      (Citează)

  7. Da, pentru ca fix asta ne lipsea la telefoane, sa aiba ecrane 3D. Da nu-i nimic ca inoveaza LG si ne face fericiti.

      (Citează)

  8. ben, de obicei “ratoiala” asta de “baiat in trend” este neputincioasa.) accept orice idee sau inovatie de la oameni destupati, da de la a face pe cineva frustrat doar ca-si exprima parerea despre un produs care aduce “inovatia” intr-un ecran de 4,3 inch sa fim rezon.)macar stii ce inseamna 3d?in varianta stiintifica si nu “de terasa”?.)

      (Citează)

  9. asa e Radu, sa avem optiunea 3D.) poate se aude si mai bine.)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus