un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

eMAG si Microsoft dau premiu un BMW seria 3

20 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

eMAG..ro se remarcă din ce în ce mai mult ca fiind cei ce dau premii în maşini. Întâi un Porsche, apoi trei Fiat 500, iar acum un BMW seria 3. Concursul este făcut împreună cu Microsoft şi trebuie să foloseşti Internet Explorer 9 pentru a accesa zona de concurs de pe site-ul eMAG, unde votezi ceva şi primeşti astfel o şansă la premiu. În fiecare zi se schimbă votarea, iar pentru a participa la extragerea finală ai nevoie de minim 10 şanse. Concursul durează până pe 15 septembrie, aşa că timp e destul.

Link-ul concursului: emag.ro/castiga-bmw/

Interesant este că înscrierea unei şanse se face şi pe baza CNP-ului. Asta ar trebui să-i descurajeze pe cei ce şi-ar fi făcut mai multe conturi. În cel mai bun caz mai apelezi la ale părinţilor şi rudelor, dar numărul de CNP-uri va fi oricum limitat.

Premiul este, pentru amatorii de detalii fine, un BMW 316i model 2011, 122 cai putere, motorizare euro 5, valoare totală 21.000 de euro, se predă neînmatriculată. Valoarea pare foarte mică, aceeaşi maşină fiind 27.700 de euro în varianta de bază (care e destul de completă) pe site-ul BMW. Or fi obţinut vreun deal bun, mai ales dacă Microsoft se ocupă de premii.

Mi se pare că prin această campanie se utilizează un efect secundar al influenţei magazinului eMAG în România: numărul foarte mare de vizitatori pe care îl are, aproape 2 milioane lunar. Iată că este un loc bun pentru ca Microsoft să facă o campanie pentru browserul IE9 (campania este centrată pe ei, eMAG e doar “gazda”), iar în viitor s-ar putea ca şi alte firme să abordeze aceeaşi metodă.

    7 comentarii

  1. IE9 nu merge pe XP, ca urmare numarul celor care pot participa, cel putin teoretic, se reduce :) Un motiv bun pentru unii sa treaca de la XP la W7. Foarte tare ideea si concursul.

      (Citează)

    • Apare Windows 8 in curand. Daca cineva inca vrea sa foloseasca XP, un sistem de operare din 2001, e problema lui. As fi zis ca cei pasionati de IT sunt insa pasionati si de evolutia tehnologiei.

        (Citează)

  2. Radu Apostolescu

    20/08/2011 la 11:50 AM

    Radu, carcotasule :) Tine cont ca Microsft e partener global cu BMW, cu asta cred ca ti-am explicat tot :)

      (Citează)

  3. E ușor de păcălit dacă folosești un UA Switcher (pentru cei care au XP).

      (Citează)

  4. E doar o tentativa de a recupera teren. IE sux.. toti IT-stii o stiu. In loc sa codeze calumea, dau premii. E si asta o metoda…

      (Citează)

  5. Da Da! Vom folosi IE9! Vom conduce benvane! Percutiaaa

      (Citează)

  6. O campanie interesanta si poate asa se mai desteapta lumea sa foloseasca IE9 si Windows 7. Sa mai renuntam la mituri si prostii prost concepute:).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus