un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Si koyos.ro da inapoi TVA-ul in luna iulie

11 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Magazinul Koyos.ro îţi dă înapoi TVA pentru toate cumpărăturile făcute în luna iulie, sub forma unui cupon de reducere ce poate fi folosit pentru achiziţii în magazinul de amenajări interioare Senso Ambiente.

Personal salut aceastsa campanie ÅŸi sper să apară cât mai multe exemple în viitor. ÃŽmi plac astfel de “înfrăţiri” între magazine ÅŸi contribuie la dezvoltarea comerÅ£ului. M-aÅŸ fi aÅŸteptat ca magazinele din ARMO să facă mult mai des astfel de promotii îmcruciÈ™ate.

    3 comentarii

  1. Corect pana la un anumit punct. Cand deschizi site-ul celor de la senso ai sa vezi minunea cu ochii tai: NU AU PRETURI AFISATE. Ar fi ok daca ar fi produse exclusiviste sau macar descrierea ar fi bogata (poze de inalta calitate, specificatii, etc), dar o poza la 200X200 px nu cred ca justifica nici macar minutul consumat (gratis in retea de altfel) pentru a intreba cat costa capodopera artistica exclusivista cu care stergi buda.

      (Citează)

  2. @CristiX
    Multumim pentru feed-back.
    Pe site-ul Senso gasesti liste de preturi organizate pe producatori (http://www.sensoambiente.ro/prices.php), pentru download. Intr-adevar,Senso Ambiente nu vinde online, dar are un showroom foarte accesibil (in Calea 13 Septembrie nr 81, la 3 minute de mers pe jos de hotel Mariott). Cei interesati pot suna la telefon (Senso: 021.410.36.72/73 sau Koyos.ro: 021.407.34.07) si vor primi toate detaliile.

      (Citează)

  3. Greşeala mea. Nu am văzut linkul pentru preţuri. Poate că ar trebui totuşi afişat şi preţul în dreptul produsului. Am deschis direct accesoriile de baie şi am rămas surprins de faptul că nu am găsit preţul.
    Cred că un preţ pe site cu specificaţia că este aplicabil doar pentru cumpărături în magazinul fizic ar fi în avantajul tuturor.
    O zi buna!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus