un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Hotelul Clermont din Covasna

5 Jul 2011  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

6 comentarii

La hotelul Clermont am stat zilele trecute în Covasna. E un hotel absolut incredibil, unul din cele mai bune din România atunci când vine vorba de dotări şi servicii. Chiar a fost excelent la toate capitolele, dovadă că şi la noi în ţară pot exista hoteluri de top.

Poate vi se va părea ciudat, dar m-au impresionat în primul rând numărul mare al toaletelor. Era una lângă sala de conferinţe, era una şi lângă sala de recreaţie, era una lângă restaurant, una lângă recepţie, una chiar şi pe culoarul cu cele 10 camere, printre care si a mea. Oriunde ai fi fost în hotel, aveai o toaletă la câtiva pași, un lucru de bază atunci când ai sute de oaspeți care merg în toate direcțiile.

Camera mea era mai mare decât o garsonieră din Bucureşti. Aveam ditamai canapeaua în L, televizor, loc liber cât să stea 10 persoane lejer în picioare, iar în altă cameră era patul dublu, imens, cu un alt televizor prins pe perete. Baia avea cam 5 metri pe 3. Terasa, că nu-i pot spune balcon, era la fel de mare. Există şi net în cameră dacă ceri un cablu de la recepţie, dar am avut stick-ul RDS la mine şi s-a mişcat foarte bine netul în acea zonă.

Recepţie cu wifi, săli de conferinţă cu wifi, restaurant cu de toate, zonă de recreaţie cu fitness, masaj, spa, piscină, biliard, bowling, bar şi discotecă. Pe afară am văzut un teren de tenis, plus nişte chioşcuri pentru mâncat în aer liber. Serviciile au fost ireproşabile, toţi angajaţii super politicoşi şi mereu acolo când aveam nevoie de ei. Dacă vă permiteţi acest nivel de calitate, atunci poposiţi cu încredere la Clermont.

    6 comentarii

  1. Nu ai pus si pretul pe o noapte care eu cred ca ajunge la minim 100 E :)

    In rest se vede ca este amenajat frumos , cu gust si s-au investit ceva bani acolo

      (Citează)

    • @Linux: vreo 70 de euro single, 80-90 dubla, eu am stat in junior suite care era si mai scumpa si mai era si apartamentul normal, cel mai scump.

      @stefan: balcon atunci :P

      @nashu: asta am zis si eu, data viitoare sa fie si piscoturi, la propriu, ca macar sa stim o treaba.

      @waven: doua teambuildinguri acolo? Unde trimit CV-ul?

        (Citează)

  2. mica informatie: terasa= planseu exterior izolat si etans la apa (deasupra unui alt spatiu incalzit)
    balcon= planseu exterior fara izolatie termica (poate avea o hidroizolatie). sub el ai alt balcon sau nimic.
    stiu ca in Romania termenele astea au fost invartite pe toate partile si si-au pierdut de mult sensul de baza (ca multe alte cuvinte legate de arhitectura/constructii), dar nu ar fi rau sa le folosim corect.

    in rest, misto dotarile, pacat ca exteriorul e urat cu spume.

      (Citează)

  3. Si piscoturile? Cum erau piscoturile?

      (Citează)

  4. După 2 team building-uri făcute acolo pot garanta şi eu că şi serviciile sunt cel puţin la acelaşi nivel cu dotările.
    @L!nuX: Dacă nu mă înşel, camerele duble aveau preţuri de 60-80 de euro. Mai exact http://www.clermonthotel.ro/tarife_en.php

      (Citează)

  5. Dacă spuneai unde te duci, îți recomandam o maseuză bună-bună… Din toate punctele de vedere :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus