un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Stela si Arsinel, doar 1000 de euro pe reclama Catena?

30 Jun 2011  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Într-un articol din care aflăm, în mod şocant şi total neaşteptat, ca Bianca Drăgușanu câştigă bani mulți din reclame şi prezentări de sâni lenjerie, aflăm şi că

şarmanţii actori Stela Popescu şi Alexandru Arşinel au fost solicitaţi pentru o reclamă, în care laudă un lanţ de farmacii, primind pentru asta 1.000 de euro: „Am primit această sumă, nu e foarte mare. Nu mi-au dat toţi banii o dată, ci pe parcursul a câtorva luni. Pe vremurile astea grele mi-au prins bine”, a declarat Stela Popescu, care zâmbeşte de pe afişele lipite în staţiile de autobuz, în mall-uri, dar şi de pe panouri publicitare imense.

Doar 1000 de euro pentru vreo 3-4 reclame diferite, cu un cuplu consacrat de actori? Mi se pare foarte, foarte neverosimil, încât aş crede că a fost manevră şi au declarat 1000 de euro la impozite şi restul s-au dat ca la medic, în buzunarul de la halat.

Cică în rate, pe parcursul a câtorva luni… au luat câte 200 de euro pe lună te pomeneşti.

via Realitatea.

    8 comentarii

  1. Stii ce e mai tare: sa-i vezi “urland” la televizor ca pensiile sunt mici, ca de ce trebuie ei sa plateasca TVA.

      (Citează)

  2. E si ei oameni :))
    Farmacia inimii CATENA!!!! Sa vezi ce frumos suna reclama asta si in RATB si la TV. Ma dispera :(( Mai ales ce voce de magar are Arsinel…

      (Citează)

  3. Eu cred ca de fapt ei au dat 1000 de euro sa apara in reclama de la catena nu invers, si probabil au platit in rate. Sincer ar fi ultimele persoane pe care le-as folosi pentru o reclama.
    Sincer eu nici persoane batrane nu stiu care sa ii simpatizeze…dar na poate nu stiu eu.

      (Citează)

    • @alex: ba cred ca reclama e bine targetata, cei doi au priza la batrani, sunt eroii acelei generatii. “Vai uite-o ce simpatica e!”. Orice ar recomanda, se vinde.

        (Citează)

  4. Cred ca au uitat sa mai puna un 0 … just sayin’

      (Citează)

  5. Priza la batranii cu bani probabil insa majoritatea sunt saraci…

      (Citează)

  6. corect; dar am impresia ca se prostitueaza…se injosesc ,macar sa fi luat o suma mare de bani si sa fi facut un spot dragut.in spotul cu can-can sunt de rahat si de bataie de joc: doua carpe cu care au sters pe jos marii idioti care au conceput spotul.de stiam ca joc teatru la metrou si nu faceam rahatul ala de clip. asta e …este de plans nu de ras.

      (Citează)

  7. 1000 de euro ori ba,sa le fie rusine de bosorogi. Iata dovada vie ca totul e de vanzare. Rusine ma…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus