un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu uitati ca maine e sfarsitul lumii

20 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

28 comentarii

Am în cartier, pus pe un bloc de lângă piaţă, un panou publicitar care mă anunţă că sfârşitul lumii vine sâmbătă, 21 mai, şi că “biblia o garantează”.

Acum, dacă e garantat prin Biblie, eu zic că e adevărat. Astăzi e singura noastră zi rămasă pe pământ, aşa că profitaţi la maxim de ea. Sfârşitul lumii vine ca naiba, fix sâmbătă, în loc să te lase să te bucuri de weekend şi eventual luni să se termine totul, în loc să mergem la muncă. Mai rău, e dimineaţă între 9 şi 10 (şi în reluare seara, din câte văd), ca să nu te poţi bucura nici măcar de această zi. E ca şi cum s-ar termina o săptămână grea de muncă şi apoi bam!, se sfârşeşte lumea.

    28 comentarii

  1. E o zi buna sa incercati bukkake, daca nu ati facut-o pana acum.

    Oricum, la noi vine duminica la 4 dimineata, nu sambata, taman cand se termina ziua de club.

      (Citează)

    • Cred ca este 9-10 ora Romaniei :P
      Oricum, pentru siguranta nu fa multe cumparaturi vinerea asta, e posibil sa nu te bucuri de ele in weekend .

        (Citează)

  2. sa bag niste cod atunci.

      (Citează)

  3.   (Citează)

  4. Nu se poate , macar pana pe 17 iunie sa mai dureze, sa ajung si eu la Londra ca altfel ma supar:)))Dupa ce am vazut atatea foto superbe de acolo , mai vreau cateva zile de viata , poate totusi negociem cu Cel mare:)).

      (Citează)

  5. deci bagam o ultima bere asta seara radule? :)

      (Citează)

  6. Eu sunt tare curios sa vad ce zice pe 22 mai octogenarul ala care a prezis asta. Pana atunci eu ma duc sa-mi fac cumparaturile de pescuiala ca m-a sunat cumanta-miu sa-mi spun ca maine plecam la balta.

      (Citează)

  7. Stati linistiti ca a mai prezis tot el , tot atat de sigur si acum cativa ani.
    Ce e mai trist e ca a facut 100 mil dolari avere de pe urma prostilor.

      (Citează)

  8. Am vazut si eu un afis asemanator fix in centrul Iasului…dar sincer sa fiu nu am avut niciodata rabdare sa citesc mai mult decat “Ziua judecatii” credeam ca e ceva emisiune care incepe de pe 21 mai la radioul ala…dar acu sunt mai linistit ca stiu despre ce e vorba :D.

      (Citează)

  9. TOTI TAMPITII…

      (Citează)

  10. ba dar prosti sunteti….. cate s-au mai prezis si nu a fost nici una adevarata …. cine crede asta e un mare””..”‘

      (Citează)

  11. :)))) ma da astea de unte stiu nici isus nu stie numai ‘Dumnezeu’

      (Citează)

  12. Repede! Care e refferul pentru aia doi de sus?

      (Citează)

  13. aaaaa deci nu mai e in 2012 … au reprogramat-o in 2011 =))))))))))))))))))))

      (Citează)

  14. Da, așa o să fie, și se va transmite în direct la radio pe unde scurte! Cine draq mai are radiouri AM cu unde scurte? Ăștia pe ce frecvență trăiesc?

      (Citează)

    • @Horatius: asta ar fi culmea ironiei. Sa fie Apocalipsa si sa nu afle nimeni de ea pentru ca e doar pe AM si pe antena colectiva la TV.

        (Citează)

  15. un dobitoc…si tu si cea care cica detin “ordinea mondiala” si “dezastrele”…dar de fapt detin un creier infectat de prostie de care isi vor da seama prea tarziu

      (Citează)

  16. ce tampenie mosneag prost nu avut si el ce face cu banii ca are prea multi ca doar a facut 100 de mil de dolari cei pasa are 89 de ani i ciuda ca el o sa moara ca i prea batran :)) ar trebuie spanzurat daca nu vine sfarsitu da oricum piere ca e fosila

      (Citează)

  17. Serios, ăştia sunt cititorii tai?

      (Citează)

    • Nu cred, nu recunosc emailurile sau numele. Au fost mai multe linkuri catre post, inclusiv de la roboti de indexare. Abia maine pot analiza ce zice Analytics, dar nu am cum sa aflu cine a trimis aici un anume IP.
      E ca la postul cu inelul luxor si la altele asemenea, vin diverse oameni din cautari sau linkuri.

        (Citează)

  18. Sa intre S.R.I-ul pe fir …. =)) are dreptate nashu .

      (Citează)

  19. Dupa exprimare, eu cred ca dodi a facut Politehnica.

      (Citează)

    • @nashu: nu cred. “Dobitoc” este un termen destul de rar utilizat zilele acestea. Politehnistii ar fi zis “***ist” sau “bulangiu” sau “jegos”, termeni in care se descriau mult mai usor calitatile de necontestat ale unor profesori si ale examenelor lor. “Dobitoc” este mai melodios, mai scos din beletristica. Eu as paria pe un profil umanist, in cel mai rau caz pe ASE, dar partea aia de fatalai si femei marfa, nu aia mai grea gen contabilitate sau cibernetica.

        (Citează)

  20. Mai bine credeti Biblia, decat ce spune Batranul acela, nimeni nu stie cand va fi, adevarul ca e intradevar aproape, dar nu atat de aproape cum ar fi :MAINE! Mai sunt inca in apocalipsa prorocii neimplinite inca, deci maine nu va fi niciun sfarsit.
    Pana la sfarsit… “Pocaiti-va si credeti in Evanghelie! ”

      (Citează)

  21. @nwradu

    Haha, tare caracterizarea. Si corecta, as mai adauga ;).

      (Citează)

  22. sa va luati femeile cu voi ca mergem intr-o alta era
    …ps : nu uitati amantele

      (Citează)

  23. hahaha ce tampenie!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus