un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La petrecerea Puma Social

13 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Ieri, după Desperados, am fost şi la petrecera Puma social party, cea despre care vă vorbeam referitor la ideea de after-hours athletes. Ţinută în clubul Oxygen din mall-ul Sun Plaza, a fost o petrecere super-marfă în toate aspectele ei. Dacă mă gândesc acum, singura treabă nasoală la ziua de ieri a fost că ambele petreceri, şi Desperados şi Puma, au avut loc în aceeaşi seară, făcând astfel imposibil să stau de la cap la coadă la ambele, deşi ar fi meritat cu prisosinţă asta.

Probabil aţi citit deja şi pe alte bloguri despre cum a fost la Puma, iar eu vreau să accentuez doar reţeta care a făcut ca evenimentul să fie atât de marfă: muzică live foarte bună (eu am prins Bere Gratis, un DJ şi o trupă de dans urban care a fost şi la Românii au talent, dar au fost şi Puya, Connect-R, Fly Project, Zero, Optick şi alţii) în interiorul unui club de sport dotat cu toate mesele posibile de distracţie şi relaxare. Concertul era lângă tine, iar tu jucai biliard, darts, bowling sau ping-pong, în timp ce mai trăgeai cu ochiul la animatoarele ce dansau în boxele lor speciale. O combinaţie ideală, aş putea spune, de care am profitat jucând un biliard cu Nihasa şi admirând împreună cu alţi bloggeri domnişoarele din sală.

Aceasta a fost metoda Puma de a introduce lumea în ideea de “after-hours athlete”, adică un reminder că ei nu fac echipamente doar pentru sportivii profesionişti, ci şi pentru oamenii normali care vor să se relaxeze şi să se distreze după o zi grea de muncă, indiferent dacă asta înseamnă o plimbare în parc sau un joc de biliard. În continuare este disponibilă şi o competiţie online prin Facebook, dar pentru mai multe detalii şi înscriere intraţi aici şi vedeţi voi direct ce şi cum.

    3 comentarii

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus