un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Trei articole interesante

23 Apr 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Metrorex are echipe special antrenate pentru intervenţia în caz de situaţii de urgenţăB365
Acum că ştiu că există, pare ceva normal şi logic. În fiecare moment sunt echipe în staţia Unirii şi Basarab care cunosc perfect galeriile subterane şi funcţionarea metroului, astfel că în caz de accidente sau dezastre ei intervin sau conduc alte unităţi de intervenţie la locul respectiv.

Restaurante ciudate din JaponiaCNN
Vrei să mănânci ca un ninja sau ca un puşcăriaş? În Japonia se poate. Sunt curios dacă la noi ar avea succes astfel de idei.

Dinel Staicu a minţit când a declarat că vroia să se întoarcă în RomâniaAdevărul
Jurnaliştii de la Adevărul au descoperit, în urma unei investigaţii complexe şi de durată, făcută cu cele mai avansate mijloace jurnalistice, că Dinel Staicu de fapt vroia să fugă din ţară şi să se ascundă în Ungaria. A minţit când a declarat, după ce a fost arestat, că de fapt era înapoi în drum spre România. Bravo Adevărul! Cine s-ar fi aşteptat la această răsturnare completă de situaţie? Mie mi s-a părut cam bizar că Dinel Staicu şi-a schimbat numele cu o zi înainte de sentinţă, apoi şi-a schimbat look-ul şi a fugit din ţară, căutând să cumpere o casă în mijlocul pădurilor ungureşti, dar niciodată nu m-aş fi gândit că vrea să se ascundă…

Odată încheiat articolul, jurnaliştii de la Adevărul au plecat să cerceteze un alt mister al omenirii. Au aflat ei că există nişte chestii mari, plate şi rotunde, care puse câte patru la colţurile unei căruţe sau maşini o ajută să se deplaseze înainte. S-au dus acum să inventeze ceva asemănător.

    2 comentarii

  1. voia, nu vroia!

      (Citează)

  2. am murit de ras :))))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus