un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Prius, interiorul

25 Apr 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Am făcut şi acest clip cu interiorul Toyotei Prius, dar am uitat să-l pun în postul mare cu testdrive-ul. Uitaţi-vă acum la el.

    6 comentarii

  1. Prea sofisticata pentru mine. dar cand vulpea nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii. Pe partea de masini electrice, la noi intai sa se faca infrastructura necesara. Unde iti poti incarca bateriile?

      (Citează)

  2. @costin uite masina asta are nevoie de priza :) http://www.youtube.com/watch?v=HkmswFXy5kM e 100% electrica.

      (Citează)

  3. Mie mi se pare ca au reusit sa integreze destul de bine atata tehnologie pe ea, mi se pare foarte precis meniul. Iti dai seama ce se intampla daca-ti sare la asta o piatra in parbriz si ti-l ciobeste? Si cat te-ar costa inlocuirea lui. Nu prea inteleg cum e cu indicatorul despre situatia airbag-ului. Cum ar putea sa fie decat in sau out ? Si daca e out … cred ca iti dai seama singur :))

      (Citează)

    • Ca la orice masina… n-ai vazut cat costa si o oglinda de BMW sau Mercedes?

      Airbag-ul are indicator pentru ca probabil se dezactiveaza singur daca nu ai pasager. Are senzor in scaun si daca simte pe cineva acolo incepe sa bipaie sa-si puna centura si probabil activeaza si airbag-ul. Apoi airbag-urile pasagerului se pot dezactiva manual pentru cazurile in care pui acolo un scaun de copil care se securizeaza altfel si nu vrei sa se declanseze airbag-ul. E cam deranjant cu acel indicator gigantic, dar na…

        (Citează)

  4. Am citit rapid pe vre-o 2 forumuri, schimbat parbriz, 1075$ fara manopera la prius, 872$ cu manopera la un bmw seria 5 2010. Asiaticele au preturi mai mari la piese intotdeauna.

    Indicatorul ala este chiar util in cazul asta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus