un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Incepe votarea la premiile Gadgeteer

1 Feb 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Începe campania super-misto Gadgeteer+Vodafone prin care voi toţi puteţi vota smartphone-ul anului 2010. Votarea se face pe Facebook pe pagina oficială facebook.com/vodafonero şi există şi nişte premii serioase: trei norocoşi vor câştiga cele trei telefoane care vor ieşi în fruntea topului la sfârşitul perioadei de votare.

Iată şi topul meu:

Locul 1: HTC Desire Z
Pentru mine Desire-ul clasic este telefonul care a adus cu adevărat Android-ul în atenţia românilor şi chiar a tuturor europenilor. Am cumpărat unul din primele bucăţi aduse la noi în ţară şi nu am regretat niciodată alegerea făcută: e un telefon excelent şi compromisul perfect între formă, performanță şi aspect. Apoi prin noiembrie a apărut Desire Z, care a luat tot ce-i mai bun de la primul model şi i-a adăugat o tastatură fizică, buton dedicat pentru camera foto, o interfaţă Sense mult îmbunătăţită şi accesul în serviciul online htcsense.com. Cum să nu-l declar cel mai bun în aceste condiţii?

Locul 2: iPhone 4
Sunt fan Android, pe asta mi-am dat banii, cu acesta merg înainte. Însă nu pot nega faptul că Apple dictează de câţiva ani tonul industriei smartphone-urilor, iar ultima lor variantă, iPhone 4, este un telefon extraordinar la multe capitole. Are design şi carcasa îndrăzneaţă, are un ecran fantastic, are aplicaţii şi fani cât toate celelalte la un loc. Nu mi se potriveşte mie, dar asta nu înseamnă că-i pot nega importanța sau meritele.

Locul 3: Samsung Galaxy S
Android şi pe locul 3. Probabil că Galaxy S ar putea fi lejer şi pe primul loc, având în vedere că s-a vândut în peste 10 milioane de bucăţi până acum, fiind de departe cel mai de succes model cu acest sistem de operare. E un telefon bine făcut şi are avantajul ecranului Super AMOLED produs de Samsung, dar pentru mine interfaţa Sense a HTC-ului contează mai mult şi atunci Galaxy S n-a putut fi pe primul loc, ajungând pe 3.

Eu am dat mai departe acest top personal încă de acum o săptămână şi rezultatele sale ar trebui să se regăsească în topul oficial Gadgeteer, făcut prin voturile tuturor participanţilor. În momentul în care scriu acest post nu ştiu ce au votat ceilalţi şi sunt foarte curios să văd ce şi cum. Şi mai curios sunt să văd ce votaţi voi (pe Facebook, da?) şi cum se prezintă topul publicului la finalul campaniei. Baftă la câştigat cele trei telefoane!

    1 comentariu

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus