un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La munte!

30 Dec 2010  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

8 comentarii

La ora la care citiţi aceste rânduri (şi, ca să fie oftica maximă – am zis! – sper să fiţi la muncă :P) eu sunt pe drum spre Rucăr, unde voi petrece Revelionul la complexul super-lux super-business numit Aqvila Club. Nu mă duc singur, ci însoţit de alţi 4 bloggeri, adică eCostin, Dan Dragomir, Nihasa şi Piticu, plus perechile fiecăruia, pe care promit să le amintesc aici imediat ce facem cunoştinţă. Ne ducem acolo pentru distracţie şi voie bună la invitaţia magazinului online cu nume deosebit, adică, aţi ghicit, koyos.ro.

Pe Nihasa şi pe Daniela i-am luat cu mine în maşină pentru că patru oameni împing mai bine decât doi Fordul din eventualii nămeţi. Lor nu le-am zis asta, evident. Am luat la mine aparatul foto, laptopul şi două modem-uri, aşa că aşteptaţi-vă la nişte relatări de la Rucăr. Am şi un elicopter radioghidat pe care l-am primit de Crăciun, ba chiar şi pe Johnny Walker ascuns undeva în bagaje.

Ne-auzim! Pentru masochiști, site-ul Aqvila Club.

    8 comentarii

  1. Bre, matale lucrezi de Revelion?

      (Citează)

  2. Foarte frumos.distractie faina si La Multi Ani!

      (Citează)

  3. Ce bine ca inca nu am impins la masina :D

      (Citează)

  4. sa ai un revelion koyos :P

      (Citează)

  5. Hehe, sper ca Nihasa impinge bine la masina, cica e naspa rau traficul si vine si zapada. :P Eu ajung pe mosia nevesti-mii de la munte maine la pranz. Distractie placuta!

      (Citează)

    • Nici o problema. Pana la Pitesti am mers la viteza legala de autostrada, cu drumul curatat si fara probleme. Dupa Pitesti a aparut soarele, drumul perfect, cam multe gropi si denivelari spre Campulung, 2-3 serpentine apoi si am ajuns in Rucar. Nici o problema, am scos sub 3 ore fara sa fortez.

        (Citează)

  6. LMA si sa ne auzim cu bine-n 2011 :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus