un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Colierul iBalance pentru o viata sanatoasa

26 Nov 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Colierul din imagine, având numele din buletin “iBalance (L) Oregon Scientific IONL-R/S, roşu cu argintiu” se prinde în jurul gâtului, dar nu ca antifurt să nu-ţi ia cineva capul, ci pentru a avea o viaţă sănătoasă. “Urcă în mod natural şi constant temperatura corporală, ameliorează circulaţia sanguină şi îmbunătăţeşte metabolismul“. Diminuează durerile musculare, îmbunătăţeşte somnul, alungă stresul cotidian – ce mai, e obiectul perfect. Merge şi la şedinţe în locul tău, găteşte copiilor, eliberează traficul pe bulevard şi câştigi şi la loto dacă-l porţi 30 de zile consecutive în luna februarie. Ionii negativi din el fac toate aceastea posibile!

Culmea este că nu citez acestea de pe teleshopping, ci de pe site-ul eMag.ro, care îl vinde cu 199 de lei în categoria Masaj şi relaxare, fiind produs de Oregon Scientific (nu de Apple, în ciuda numelui), cei care fac şi tot felul de camere video, staţii meteo şi ceasuri destul de mişto (exemplu). O fi vreo divizie obscură de-a lor, Departamentul de Magie şi Obiecte Supraciudate. Poate alimentează LHC-ul cu protoni şi atunci cu ionii negativi rămaşi în urma fac astfel de coliere. În curând, Inelul Luxor şi la eMag!

Oare aş putea să-i fac un review?

Sfatul meu pentru eMag: anulaţi posibilitatea de retur în 30 de zile pentru acest produs. E posibil să le primiţi pe toate înapoi, motiv “nu funcţionează precum s-a prezentat”.

Sper totuși că atunci când se zice că “urcă în mod natural şi constant temperatura corporală” se și oprește la vreo 36,5 grade, hai 37, sau o urcă până când te prăjește?

    5 comentarii

  1. Radu Apostolescu

    26/11/2010 la 8:06 PM

    Carcotas mai esti. Afla ca s-a epuizat stocul in cateva ore si nu era deloc mic.

    Vezi ca am schimbat logo-ul, ai grija de colectie :)

      (Citează)

    • Pai nu ma mir, si Inelul Luxor e in continuare unul din termenii care atrage multi vizitatori aici. Produsul in sine e cel care ma uimeste.

      Uite ca la logo-uri de weekend nu se gandise nimeni pana acum :P Cum stati cu rata de CTR de cand cu noul site?

        (Citează)

  2. Radu Apostolescu

    26/11/2010 la 10:37 PM

    CTR? Poate vrei sa spui conversie :) A crescut. Cel mai important lucru este ca nu a scazut, pentru ca o schimbare atat de importanta (poate sa fie buna sau rea, vom vedea in timp) poate bulversa. Iar feedbackul de cei care comanda este senzational.

      (Citează)

  3. Cum naiba sa porti chestia aia in jurul gatului? Seamana cu antifurtul meu de la bicicleta!

      (Citează)

  4. Mihai Moldovan

    19/03/2011 la 10:22 PM

    Raspunsuri la multe nelamuriri relativ la Colier iBalance aici:

    http://www.clink.jp/bioion/eng_produ_supern.html

    Se pare ca nivelul de ioni negativi se situeaza 300-600 ioni /1cm3. Trebuie masurati cu un ion counter.

    alte link-uri:
    http://www.clink.jp/bioion/eng_qtoa.html
    http://www.clink.jp/bioion/eng_counter.html
    http://www.n-ion.com/e/number-ion.html

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus