blog demisec cu note fine de tehnologie

Black Friday 2014 continuă sâmbătă și duminică în multe magazine! Le găsești în lista mea pe toate.

Plaja din Alicante

Clock icon

29 Aug 2010

Tag icon

TURISM

Comments icon

2 comentarii

Alicante 580x169
Am trecut şi prin Alicante. Staţiunea vrea să fie una de lux, asemănătoare cu Coasta de Azur la aspect, dar plajă mi s-a părut foarte aglomerată, de parcă aş fi fost la Mamaia. Era prea multă lume, prea mult soare şi doar câţiva palmieri şi nu mi-a plăcut asta.

Probabil că dacă ai bani să stai la un hotel mai cu moţ, e ok, dar parcă eu aş prefera tot stațiunile din nordul Barcelonei, unde sunt mai multe de văzut şi de făcut. Foarte mişto în Alicante este o veche cetate, sus pe munte, unde se poate ajunge cu un lift săpat în stâncă, iar sus e o privelişte frumoasă cu întreaga staţiune şi oraşul din apropiere. Dacă treceţi prin Alicante, opriţi o oră şi mergeţi acolo sus.

  2 comentarii

 1. hmm, ”statiune”…e totusi un oras de 400.000 de locuitori…ca si cum ai spune ca constanta e statiune

  Dă-i o notă: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Orasul e in spatele stancii pe care este fortareata, nu?

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

Bottom border