un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce prezentatoare are Taraf TV

30 Aug 2010  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Când am dat pe Taraf TV, credeam că tipa asta, îmbrăcată sumar, doar dansează pe manele în studio, că le ştie pe toate. Speram să se şi dezbrace, deoarece arată foarte bine.

Spre surprinderea mea, ea chiar prezintă emisiunea. Se termină maneaua, termină şi ea de dat din fund şi sâni, scoate un catastif, citeşte nişte dedicaţii, spune ce urmează, anunţă unde să trimiţi SMS-uri, tot tacâmul. Mă aşteptam să fie una care nu ştie nici să deschidă gura, dar o face chiar bine.

    14 comentarii

  1. Ce stii tu, s-au rebrenduit. Acum le zice Târf TV

      (Citează)

  2. Au mai fost si altii care au folosit strategia asta. Respectiv Sport.ro cu goluri si goale. La fel ca si chinezii sau japonezii cu vremea lor.

      (Citează)

  3. “Speram să se şi dezbrace…” daca mai ai rabdare visul ti se va implini; are momente in care-si etaleaza bustu’ [cred ca depinde de alinierea planetelor]. so “dum spiro spero!”

      (Citează)

  4. Cum bre, sub 18 ani la 22:41?

      (Citează)

  5. Fraticaaaaa, la ce ora e?

      (Citează)

  6. Ce stancuta la TARAT TV!

      (Citează)

  7. http://www.deeadance.ro/video.html

    ultimul video, have fun :)

      (Citează)

  8. De unde se vede ca ceea ce e frumos chiar si lui Guta ii place.

      (Citează)

  9. Icoana cu Guta pe bordul masinii poate ai tu, eu o am agatata de oglinda, ca acolo se tin icoanele. Pe bord nu am decat un cap de Guta infipt intr-un arc si prins cu arici de displayul de la radio.

      (Citează)

  10. panasiu elena

    30/10/2013 la 9:24 AM

    taraf tv si mynele tv sunt pt țigani …maneliști sunt țigani .fetele de miezul de pe taraf tv sunt țigănci.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus