un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fotografii de la #ie8delta

7 Jul 2010  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Câteva imagini de prin Green Village şi de la plimbarea pe canale. În afară prezentărilor am stat la piscină, am mers vreo 20 de minute până la malul mării, ne-am plimbat în grup organizat cu barca pe canale (pelicani!), am băut, am jucat un ping-pong cu Alex Negrea (m-a bătut 3-2, dar pe amândoi ne-am bătut rău ţânţarii), am mers la discotecă locală şi am discutat până la 2 noaptea despre “de toate”.

Cea mai tare a fost Daniela, care a cântat 5 ore continuu la karaoke şi cred că ar fi continuat, dar n-a mai rezistat DJ-ul.

Despre ce a avut Microsoft de prezentat am scris deja prima parte și puteți găsi și pe Twitter la #ie8delta.

Pelican in zbor

Pelican in zbor

Din nou pe canalul principal

Din nou pe canalul principal

Un nufar

Un nufar

Libelula de mai jos e mică de vreo 5 cm și zboară foarte rapid și imprevizibil în jurul unei bărci care se deplasează cu 30 la oră și saltă pe valuri. Și totuși am reușit să o fotografiez. Mersi, mersi!

O libelula de 5 cm

O libelula de 5 cm



Andrei Crivat langa Alex Negrea

Andrei Crivat langa Alex Negrea

Pelican in zbor

Pelican in zbor

Pelicani plutind pe ape

Pelicani plutind pe ape

    2 comentarii

  1. Ce mizerie e pe plaja, cred ca si anul asta o sa merg in strainatate.

      (Citează)

    • Asta e o plaja la mama naibii in Delta, nu se stie cum e in statiuni. Ca sa ajungi la plaja asta oricum dai multi bani pe transport cu barca si cazare in zona.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus