un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce-am retinut de la Eurovisionul 2010

31 May 2010  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

În primul rând felicitări Paula Seling şi Ovi Cernuățeanu pentru o performanţă foarte bună, locul 3 într-un concurs în care nu eram cotaţi cu multe şanse. Cu această ocazie sper ca Paula Seling să găsească şi succesul internaţional pe care îl merită, deoarece mi se pare una din cele mai bune voci româneşti.

Dar de reţinut am reţinut două lucruri: întâi pe Eva Rivas, reprezentanta Armeniei, care arată incredibil de bine, mai ales cu decolteul cu care a venit pe scenă. Trebuia votată numai pentru asta, dar nici melodia despre caise n-a fost rea. Iat-o mai jos în HD:

Şi cel mai tare moment al serii, pentru mine, a fost melodia cântată de trupă Madcon şi acel flashmob făcut în multe oraşe europene. Probabil unul din puţinele momente când continentul a fost cu adevărat unit, iar melodia are ceva catchy în ea. Mi-a plăcut. Observați și în primele momente ale melodiei ce dificultăți întâmpină bodyguard-ul din dreapta imaginii, care îi protejează pe cântăreți de fani.

    3 comentarii

  1. au fost multe de retinut, dar e bine si asa. eu chiar am votat-o pe armeanca. cam toate piesele din top 10 au fost bune, dar eram mai fericit daca ar fi castigat Turcia.

      (Citează)

  2. mi s-a parut curios doar faptul ca singurele imagini live cu flash-mob-ul au fost din Germania..si taman Germania a castigat. nu prea faci asa desfasurare de forte aiurea..mai logic era sa faca partea live din Oslo; era si tara organizatoare, era si mai usor de coordonat de la fata locului..nu-i mare lucru sa se fi stabilit “nu stiu cum impartiti celelalte puncte, dar Germania sa primeasca 12 puncte de la x tari”.

      (Citează)

  3. Oh noes, Eurovision e mânărit? Nu se poate. Oh the humanity …

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus