un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

nwradu viziteaza un Plafar

18 Mar 2010  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Am intrat într-un Plafar (din acela original, al Centrofarmului, nu magazine fantomă cu acelaşi nume) într-o investigaţie bloggeristică. Eram curios câte produse organice/naturiste/”sunt bune pentru tine” pot exista de e atât de mare spaţiul de vânzare. Multe! Foarte multe!

Ceaiuri de ingerasiE ca şi cum m-aș fi uitat la un documentar pe Discovery. Am găsit pe acolo zeci de feluri de orez despre care nu ştiam că există. Multe feluri de fasole, inclusiv “Azuki”. Paste de diverse feluri. Ceaiuri. Un milion de feluri de ceaiuri, cele mai amuzante fiind cele cu nume tâmpit, precum în imaginea de mai jos: “Ceai Şansa Vieţii” (bei şi eşti mai norocos), “Ceai Voie Bună” (ce alcool, ceaiul te înveseleşte), “Ceai Alb Sursa Puterii” (înainte de sex), “Ceai Mulţumesc” (după sex) şi o gamă întreagă de ceaiuri de la îngeraşi, precum “Ceai puternic ca un Elefant a Îngeraşilor”, “Ceai Elixirul Îngeraşilor”, “Ceai Înger Păzitor”, “Ceai Respiraţie Uşoară Îngeraşi”, de departe cel cu elefanţii fiind cel mai bizar. Toate sună ca nişte traduceri nefericite, dar viaţa n-are farmec fără un pic de fail.

Cel mai marfă ceai (ca aspect) este cel “Bună Dimineaţa”, cocoşul acela care stă în fund şi savurează o cană mi se pare genial desenat şi m-a făcut să râd în mijlocul magazinului.

Cocosul de pe ceai

În rest, toate scumpe. Orice. Orezul, faina, sucul, ceaiul, toate mi s-au părut scumpe. Dacă atât costă ca să trăieşti sănătos, atunci vă ofer un ceai “mulţumesc”, dar rămân la ale mele. Nu oricine își permite să mănânce fasole de aici. Şi când să ies din magazin, pe ce credeţi că-mi pică ochii? Gama “cuplu şi sex“, frate! Unde am găsit, printre altele “Brânca Ursului – vigoare românească“, produs Daciaplant, tocmai bună pentru acele momente în care ai făcut pană de cauciuc şi n-ai cric la tine, aşa că eşti nevoit să foloseşti penisul ca să ridici maşina şi să scoţi cauciucul de pe jantă. Dacă eşti şofer de TIR… iei două.

La suplimente alimentare de departe s-a remarcat “Semen sutra“, care îţi dă mai multă forţă la ejaculări (poţi scoate ochiul cuiva aşa), orgasme mai intense (acum bărbaţii nu vor mai fi nevoiţi să mimeze) şi spermă de calitate, pentru acele momente când ţi se spune că a “fostului” era mai bună. Deși dacă ți se spune asta, probabil că nu ești cu femeia potrivită.

Semen sutraBranca ursului

Serios vorbind acum, aş avea două sugestii pentru Plafar:

  1. Au în magazin şi un Fresh Bar, unde ţi se prepară pe loc suc de fructe. Un fresh de portocale costă 8 lei paharul, destul de mult, având în vedere că portocalele sunt cumpărate din Carrefour-ul în care se află și Plafarul, iar omul care le stoarce e probabil plătit la salariul minim. În loc să încerce să scoată profit chiar şi din sucul de portocale, ar putea să-l vândă la preţ mic, la “break even” ca să zic aşa, doar ca să-ţi dea impresia că produsele naturale sunt ieftine la Plafar. Ceva gen IKEA, care vinde ieftin mâncarea ca să te atragă în magazin, profitul ieşind din mobilă.
  2. Un magazin de produse naturale organice trebuie să aibă flori sau plante în interior. Nu un copac simbolic, făcut din lemn şi care seamănă cu un cuier sucit, ci plante multe şi pline de viaţă, că e loc destul şi pentru ele.

    3 comentarii

  1. De ce întrebi? Doare? :)

      (Citează)

  2. Pioneza dintre fese?!?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus