un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Paste Boscaiola la Risaka

10 Jan 2010  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Pasta Boscaiola at RisakaÎn mallul din Băneasa s-a deschis un fast-food cu pizza şi paste în locul unde înainte era Teriyaki. Se numeşte Risaka şi nu e cine ştie ce. Am mâncat o porţie de Penne Boscaiola dar a fost mediocră. Puţină şuncă şi tăiată foarte subţire, puţine ciuperci, foarte puţin parmezan, plus servirea dintr-o caserolă şi cu o furculiţă de plastic. Sosul de roşii din paste a fost bun, dar n-a salvat situaţia. Nu se compară cu pastele de la Quasi Pronti, pe care ţi le poţi face tu din ce ingrediente vrei, porţia e mai mare, servită într-o farfurie şi cu o furculiţă normală şi mai costă şi doar 14 lei în loc de 18. Am mâncat o dată la Risaka, să văd cum este, dar nu am de ce să mai revin a doua oară.

    6 comentarii

  1. aveti dreptate foarte proasta mancare si mai presus de toate doamna Leta Ilie atunci cand cand eu m-am dus cu mancarea inapoi a inceput sa injure si dupa un scandal in toata regula mi-a dat banii inapoi nu recomand la nimeni scarbos asta sa intamplat pe data de 22 12 2010……

      (Citează)

  2. desteptilor!!!!!!!!!!!! pastele nu se fac asa, cu cate feluri de ingrediente vreti voi……….. cum de altfel nici pizza. Retele e una singura si trebuie respectata in tocmai. daca voi ati invatat sa mancati carbonara cu smantana in berceni, ramaneti in berceni….nu mai consumati benzina pana la baneasa.

      (Citează)

  3. lorena scz ca ma bag in sema dar dute la risaka si ai sa vezi acolo dezamagire totala mai bine te-ai duce in berceni…nu m-ai uitat la banii dar mancarea e proasta si pastele sunt zema lunga … incearca daca nu ma crezi….

      (Citează)

  4. lorena iti dau dreptate….pastele nu se fac pe ce gust vrei u …dak asta e reteta asa se respecta…ca vrei sa te saturi din ceea ce mananci poi zi asa…nu ca aia e sunca putina si aia mai mult…de la parizer….vreti sunca acum hah? ai naibii ce sunteit…faceti-va acasa…eu am mancat si mananc la Risaka si stiti ce ?e suppper buna mancarea… ce te caci pe tine cu 2-4 lei in sus sau jos…vrei ieftin ce mai cauti in mall sa mananci…stai acasa si numai comenta ! ;)

      (Citează)

  5. Pai ghici de ce! Ia uite ce am gasit despre restaurant Risaka:

    http://jobfeedback.wordpress.com/2011/12/06/cantina-risaka-mall-baneasa-bucuresti/

      (Citează)

  6. Aflata in fata vitrinei cu mancare risaka am comandat un meniu cartofi cu pui.portile sunt mici nu ca as fi o gurmanda dar 3 cartofi la cuptor ca si portie….oribila si statuta veche si de proasta calitate.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus