un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Testare gratis la amortizoare si frane in Baneasa Mall

16 Aug 2009  ·

AUTO, GÂNDURI  ·

1 comentariu

Camion PeterbiltTotal întâmplător am găsit ieri acest camion al firmei Unix Auto care oferă testarea gratuită a oricărei maşini la capitolul frâne, amortizoare şi computer de bord. Repede am băgat şi eu Mondeo pe rampă şi rezultatele au fost mai bune decât mă aşteptam: amortizoarele sunt foarte bune pe toate părţile, frâna față ține foarte bine şi e perfect echilibrată, frâna spate ține foarte bine dar avea o mică asimetrie de 9% între roți. Frâna de mână nu era la fel de bine echilibrată, avea 19% diferenţă între roţi. Pe total o surpriză foarte plăcută având în vedere că acum două săptămâni am cumpărat-o fără vreun test computerizat, ci doar pe “auzite”. După frâne şi amortizoare a venit un tip şi mi-a conectat la computerul de bord o interfaţă de diagnoză şi a dat o citire… maşina nu avea nici o eroare în afară de ceva cam multă apă în lichidul de frânare.

Azi e ultima zi când îi găsiţi acolo (asa scrie în reclama de pe site), dacă vă interesează un test gratuit care altfel ar fi măcar 100 de lei. Vă trebuie talonul şi RCA-ul. La sfârşit am primit şi un card cu cod de acces pe site-ul Unix unde pot verifica preţuri la piese de schimb. Observaţi în fotografie şi camionul Peterbilt unde se desfăşoară acţiunea, nu ţin minte să fi văzut altul în România până acum.

    1 comentariu

  1. Tare, am fost si eu azi dupa ce am citit aici.
    Serviceul pe care mi l-au recomandat nu imi inspira incredere deoarece am cumparat o masina de acolo si niciodata nu am fost multumiti de serviciile lor de service.

    Ma intreb doar cum sunt cei de la unix la partea de piese( cele mai scumpe la ei pe site sunt BOSCH urile)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus