blog demisec cu note fine de tehnologie

Câteva zile va fi program redus pe blog, sunt ușor plecat. Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Telefon cu televizor

Clock icon

6 Aug 2009

Tag icon

GÂNDURI, TEHNOLOGIE

Comments icon

6 comentarii

Telefonul de mai jos are tuner TV integrat şi cu ajutorul unei antene de vreo 30 de cm, ce iese ca un stylus din el, prinde fără problema posturile TV transmise prin aer. Şi când spun fără probleme, mă refer că le prinde într-o clădire în care nici radio-ul nu se prinde bine decât lângă geam şi cu antenă. Am văzut TVR, Realitatea, Party TV, etc. În plus, are touchscreen, e dual-sim, are accelerometru, cameră de 2 MP, se încarcă de la USB aşa că te poţi uita non stop la TV câtă vreme îşi ia curent de la un calculator. Îşi schimbă şi wallpaper-ul când îl mişti brusc spre stânga sau dreapta, cam ca la iPod Shuffle unde poţi schimba melodiile în acelaşi fel. N-are GPS.

Ştiţi care e culmea? Că e făcut de nişte chinezi care încearcă să emite Nokia, deşi produsul lor ar fi suficient de bun ca să se bată pe piaţă cu acestea. Pe spate e scris Nokia şi are şi sigla de la Sony-Ericsson aruncată acolo. E o făcătură, dar una de succes. Şi nu e prima oară când văd marfă chinezească făcută bine şi mişto.

  6 comentarii

 1. mai avea un prieten ceva asemanator. interesant…

    (Citează)

 2. mi-as lua o chinezarie din asta numai pentru televizorul ala, pentru functia aia…

    (Citează)

 3. @Matr3o: da, si eu. De asta ziceam acum cativa ani ca jocurile pe telefonul mobil sunt ceva efemer. Acum deja poti sta pe net de oriunde, poti sa te uiti si la televizor. Culmea este ca un cip de tv tuner nu e mare branza, e mic, e usor de integrat in restul telefonului, nu inteleg de ce nu il baga mai multi fabricanti de renume. Era un smartphone Eten care parca avea tuner DVB-T sau DVB-H integrat, dar e mai bun un din asta analogic la noi in tara.

    (Citează)

 4. cat si de unde ? e telefonu’ ? :)

    (Citează)

 5. Nu stiu, n-a vrut sa zica. Sunt o gramada de site-uri straine ce vand tot felul de chinezarii sau chestii false de pe acolo, probabil gasesti si un telefon din acesta.

    (Citează)

 6. ce pret are telefonu acesta

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite.

sus