un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Google Maps mai lucreaza un pic la Bucuresti

6 Aug 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Încep să se vadă mici îmbunătăţiri şi la harta Bucureştiului. Momentan tot drumurile principale ale ţării sunt disponibile, dar la nivel de Bucureşti se mai observă rondul de la Universitate, un mic rond pe la Piaţa Victoriei şi o grămadă de clădiri importante (puricii ăia din imagine sunt denumirile lor, dar fără străzi pentru a ajunge acolo – link). Poate în curând, mai ales cu apariţia telefoanelor cu Android (care se bazează pe Google Maps) şi la noi în ţară, vom avea şi pentru România hărţi mai bune. Prin comparaţie, Bulgaria e mult mai detaliată.

Google Maps

    3 comentarii

  1. da, asa e. si eu am observat zilele astea imbunatatiri semnificative la harta Timisoarei, fata de ce stiam pana acum. si daca zvonurile sunt adevarate, in curand vom avea si Street View disponibil pentru cateva orase (eu am citit pe undeva ca momentan s-ar fotografia Aradul)

      (Citează)

  2. Da, ar fi si cazul sa updateze astia hartile de la noi, momentan Google Maps este nefolositor in Bucuresti si ma oftic ca nu pot folosi telefonul la adevarata valoare. Astept ziua cand o sa avem strazile gata, mai ales ca Yahoo Maps au facut o treaba foarte buna, si Microsoft la fel, numai Google au ramas in urma cu Bucurestiul…

      (Citează)

  3. Poate ca au primit prea multe retwett-uri petition @googlemaps to put Romania properly on Google Maps. http://act.ly/3o retweet to sign si s-au gandit sa mai lucreze la harta Romaniei!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus