un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

De la petrecere

14 Mar 2009  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Ca şi anul trecut, principalul lucru pe care nu l-am înţeles la petrecerea RoBlogFest este de ce sunt anunţaţi câştigătorii cu aşa o viteză de parcă s-ar pierde vreun tren sau ar fi o licitaţie cu strigare. Pentru acel moment s-a făcut concursul, o lună întreagă de pregătire, toată petrecerea, toţi invitaţii… şi în 5 minute se termină momentul culminant al serii. Ar trebui ca ocupanţii podiumului să fie enumeraţi mai încet, după fiecare categorie să fie o pauză de câteva minute pentru comentarii şi felicitări şi să-ţi mai iei o băutură. Câştigătorii nici nu aveau timp să ajungă la scenă că deja se citeau cei de la următoarea categorie. Şi eventual trebuie început cu categoriile mai puţin importante pentru public, pentru că dacă le spui la urmă nu mai stă nimeni să le asculte. Cam ca la Oscaruri, cu pauze între premii şi cele mai tari categorii spuse abia la sfârşit.

Am ajuns când numărul de stand-up comedy era în desfăşurare, aşa că nu am fost atent la ce spunea cel de pe scenă. Nu râdea nimeni oricum. Eu am impresia că tot stand-up-ul din România e de fapt jos de tot, bazat doar pe înjurături şi mârlănie, nicidecum pe vreo poantă interesantă. Ştiu că toată lumea poate spune “hai mă că ăla în care X face mişto de subiectul Y e marfă, caută-l pe YouTube“, dar nu se face primăvară doar cu atât.

Hi-Q a cântat aproape o oră şi sunt convins că toată lumea aştepta să termine mai repede şi să ne lase în pace. Cred că au cântat “Gaşca mea” de 15 ori, că nu se mai termina. Chiar mă întreb ce alte melodii mai au, ca de asta tot trag de ani de zile.

În rest îi felicit pe câştigători şi le mulţumesc organizatorilor pentru toată munca depusă. Lista câştigătorilor este aici. A fost mişto petrecerea şi m-ar bucura dacă astfel de evenimente s-ar organiza mai des, indiferent de motiv.

    5 comentarii

  1. zi mersi ca nu l-ai auzit pe ala cu stand-up, a fost jale. eu m-am plictisit dupa vreo 4 melodii de hi-q si-am plecat acasa.

      (Citează)

  2. Cu cine te-ai intalnit? Ai cunoscut vreun blogger e care sa nu-l fi stiut dinainte din offline? Eu de aia as fi venit, dar mi-a fost nu-stiu-cum…

      (Citează)

  3. M-am intalnit cu Artistu, Nihasa, Ahilosu (Geo), Bobby, Dani si am vazut vreo 30 alti bloggeri pe care ii stiam dupa nume si acum i-am vazut si in persoana sau am vorbit cu ei in anii trecuti. Nu prea am dialogat mult deoarece am venit insotit si mai mult am stat cu ea si am barfit cum arata altii :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus