un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum sa furi un post

7 Mar 2009  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

E relativ simplu, selectezi tot textul, apeşi Copy şi apoi Paste la tine în blog. Secretul este însă să iei şi imaginile şi să ţi le hostezi singur, pentru că altfel poţi să iei vreo ţeapă. De exemplu când un alt blog a luat tot postul meu despre Chicken Roll (într-un fel mă simt jignit că din întreg blogul meu, doar un post despre o shaorma la McDonald’s a fost suficient de interesant pentru a fi copiat), a utilizat imaginile hostate tot la mine. Le-am înlocuit cu un text de bine, dar totuşi blând, deşi iniţial mă gândisem la procedura standard cu “goatse”.

Post furat

Și un screenshot integral, pentru istoria internetului.

Furt gigantic

    11 comentarii

  1. O poza cu Mandingo in action era destul, e femeie! :D

    In alta ordine de idei, iti bati capul prea mult cu wannabies d’ astia.

      (Citează)

  2. Hehe, buna masura luata :)

      (Citează)

  3. e un copil, la ce te poti astepta. dupa poza aia si din posturile de pe blog, cred ca mai toate sunt furate.nu ai incercat sa o contactezi?

      (Citează)

  4. WINRAR

      (Citează)

  5. Radule esti citit si de “noua generatie” eu in locul tau eram fericit =)) . Are 13 ani se pricepe la ceva :))

      (Citează)

  6. =))

    Buna. Numele meu este P_____U Andrea (imi pare rau dar nu il fac public), am 13 ani si m-am nascut in judetul Brasov. Studiez la Scoala Generala Numarul 25 Brasov, cu diriginta pe doamna Mare Cristina, profesoara de muzica in scoala noastra. Inca de mica am fost pasionata de calculator, jurnalism si arta. In viitor imi doresc sa ajung analist programator. Am facut clasele 1-4 tot la Sc. Generala Nr.25 Brasov. M-am orientat la un liceu cum ar fi Liceul Saguna.”

    ce admiratoare ai radule :))

    “Ma puteti contacta in mai multe feluri. Daca aveti nelamurir in legatura cu postarile, vreti sa imi dati sfaturi in legatura cu blog-ul, vreti sa aflati sursa trimite-ti-mi un email pe adresa andreea.popescu_1996@yahoo.com sau mazareaputeeee@yahoo.com Cel mai des o sa ma gasiti pe ID-ul meu mazareaputeeee. Preferabil ar fi sa discutati cu mine pe ID deoarece aveti mai multe sanse ca sa va raspund.”

    Mazarea pute da? =))

    LE: Numele meu este P_____U Andrea (imi pare rau dar nu il fac public), …

    …email pe adresa andreea.popescu_1996@yahoo.com sau …
    =)) =))

      (Citează)

  7. LE: avand in vedere ca are 13 ani, imi retrag commentul de mai sus. Trebuia sa-i explici in prv care-i treaba, sa faci un pic de educatie si abia apoi sa actionezi. Dar uite ca si eu m-am enervat directsi am aratat p@#$ la copii…

      (Citează)

  8. Lasati ca atunci cand “scrii” 4 posturi in 30 de minute, si numai pe subiecte din astea gen Nastase, Ordonante, CIP-uri biometrice care intereseaza clar pe toti copiii de 13 ani, stii ce faci. Nu e ca furi o chestie, probabil tot blogul e scris din alte surse. Chiar si daca le mentionezi, tot inutil mi se pare.

    @snake: faza cu numele nefacut public si apoi scris clar in adresa de email e cea mai tare, am ras si eu la asta.

      (Citează)

  9. mai e un post cu “destainuirile unui angajat mc’donalds.”
    copy paste de la zoso :)
    http://www.zoso.ro/2007/09/destainuirile-unui-angajat-al-mc-donalds.html

      (Citează)

  10. hahaha ce-am mai ras …13 ani..ce moaca are :))

      (Citează)

  11. Intrai pe http://www.anunturi-gratis.blogspot.com si puteti citii anunturi despre diverse, si la randul vostru va puteti lasa anuntul!!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus