un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pentru gaz

6 Jan 2009  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Oare următorul război în Europa se va purta pentru gaze naturale? Vechile ţări sunt destul de stabile, relaţiile sunt bune, europenii sunt tot mai uniţi. Doar gaz-ul rusesc pare a crea probleme.

    5 comentarii

  1. gaz-ul?

      (Citează)

  2. Culmea e ca la asta ma gandeam si eu aseara, uitandu-ma la stiri. In definitiv nu toate razboaiele se poarta pentru resurse, fie ele petrol, iesire la mare, sclavi sau teritoriu?
    @Lenin: poate se referea la Gaz-ul asta: http://en.wikipedia.org/wiki/GAZ
    Tot rusesc, nu? :)

      (Citează)

  3. Numai ca nu prea ar avea cu cine :)
    Singura conducta care nu are probleme este cea catre Germania. UK isi au gazul lor, Franta e prea putin dependenta de rusi, spaniolii de asemenea. Cine sa-i ia la intrebari? Romanii, bulgarii, austriecii?

      (Citează)

  4. Din cum merg lucrurile, superba pozitie geo-strategica a romaniei nu face din Romania decat (politic) o mare cu*va (imi cer scuze). Cat timp America era super putere (si acum e, dar nu se stie pt cat timp) toata lumea ii pupa in c*r pe Clinton / Bush / Rise. acum cand dardaim de frig si vedem ca Rusia incepe sa-si revina economic, incepem sa pupam in alta parte. oare urmatorul c*r pe lista va fi china (pt artificii, jucarii, masini ieftine), india (pt programatorii ieftini) sau congo (pt viitoarele destinatii turistice)?

    cat despre acest “viitor razboi” pt resurse (adica gaze) nu e decat o mica parada menita sa aminteasca (cel putin) europei ca nu e bine sa forteze nota (vezi ideea de aderare a ucrainei la UE).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus