un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

6 linkuri

22 Jan 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Microsoft va da afară 5000 de oameni în următoarele 18 luni, dar 1400 dintre ei chiar de acum. Scrisoarea prin care Steve Balmer anunţă acest lucru e pe Engadget.

Au apărut pe net tot felul de articole despre Windows Mobile 6.5, bazate pe un beta scăpat pe net. Tonul lor e destul de rezervat, îmbunătăţirile nu sunt majore. Singura chestie care chiar pare mişto este optimizarea pentru utilizarea direct a degetului pe ecran, asta însemnând probabil un scroll mai facil în toate meniurile şi o altă interpretare a contactului cu ecranul. Pe Touch HD se simte imediat diferența între meniurile optimizate, făcute de HTC, și meniurile clasice de WM, unde trebuie să ai precizie în deget dacă nu vrei să scoți stylus-ul. Tare am senzaţia că Microsoft va scoate o dudă, lucrând la conectivitate cu Zune şi alte tâmpenii în loc să facă o interfaţă mai bună şi nişte meniuri mai utile ca să nu ai nevoie de o grămadă de utilitare. La Windows XP şi la Vista erau acuzaţi că oferă prea multe programe integrate şi nu le dau o şansă şi altor producători de software, dar la Windows Mobile parcă e exact invers. Mai rău nu putea fi decât dacă îţi dădeau doar nucleul OS-ului. Ceva informaţii sunt pe Gizmodo, mai multe linkuri utile pe Engadget.

Nominalizaţii la Oscar pot fi găsiţi pe IMDB. A intrat şi Heath Ledger la actor în rol secundar. Cazul lui Benjamin Button are 13 nominalizări.

La Craiova cică a plouat cu fecale, zice Cancan.

McDonald’s e pe val, scrie Time. Cresc vânzările, au mai multă grijă de mâncare, restaurantele sunt mai curate şi mai frumoase. Se văd rezultatele unui management bun.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus