un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un Toshiba Portege G910 in teste

7 Aug 2008  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

O săptămână am pe mâna de la eMag un telefon-PDA Toshiba model G910, cu tastatura completă, ecran 800×480 pixeli, 3G, GPS şi cam tot ce e într-un telefon de ultima generaţie. E un PDA pt segmentul business, dar după primele ore de butonare i-am găsit mai multe aspecte negative. Mi se pare un exemplu bun de inginerie făcută doar pentru a bifa anumite specificaţii înalte pe foaie, dar fără a-l face uşor şi plăcut de utilizat. M-am convins şi că o tastatură completă face toţi banii la un astfel de dispozitiv, aşa că abia aştept să apară HTC Touch Pro pe piaţă. Peste o săptămână vă zic concluziile la Toshiba.

Am returnat HTC Diamond-ul pe care îl testam. Un produs excelent la toate capitolele mai puţin baterie. Voi pune nişte filme făcute cu interfaţa şi un review complet pe eMag în curând.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus